Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η δουλειά, η υγεία και οι συνήθειες είναι ισχυρά θέματα στη ζωή σου με τις τρέχουσες διελεύσεις. Σήμερα η σχέση σου με οποιοδήποτε από τα παραπάνω μπορεί να είναι περίπλοκη. Ο Ήλιος αντιτίθεται στον Χείρωνα εκθέτοντας τα ευαίσθητα σημεία σου.

Μπορεί να υπάρχει παρεκτροπή, μια καθυστερημένη κατάσταση στη δουλειά ή ένα δευτερεύον ζήτημα υγείας που παρεμβαίνει στην παραγωγικότητα. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 11ο οίκο σου, έναν τομέα του χάρτη σου που κυβερνά τις υψηλότερες φιλοδοξίες σου, το πρωταρχικό κλειδί για τη συναισθηματική εκπλήρωση αυτήν τη στιγμή μπορεί να είναι η εστίαση στις ιδιαίτερες επιθυμίες, ελπίδες και όνειρα.

Δίδυμοι: Ο ρομαντικός τομέας κι εκείνος της δημιουργικότητας επηρεάζονται αυτές τις μέρες και είναι γενικά μια καλή στιγμή για να απολαύσεις, αλλά και για να εκφραστείς. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες είναι λίγο δύσκολες στο κοινωνικό ή ρομαντικό τμήμα λόγω της αντίθεσης Ήλιου – Χείρωνα.

Μπορεί να είναι δύσκολο να εμπιστευτείς πλήρως κάτι ή κάποιον αυτήν τη στιγμή και πιθανώς καλό είναι να μην το κάνεις μέχρι να έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη για ένα θέμα. Οι περιστάσεις τραβούν τις προβληματικές περιοχές στο φως, κάτι που μπορεί να σε ωθήσει να χειριστείς συναισθήματα ενοχής ή ανασφάλειας.

Καρκίνος: Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειάς σου έχει επιπλέον δύναμη αυτές τις μέρες. Η ζωή ηρεμεί για εσένα ή αναζητάς περισσότερη γαλήνη.

Ακόμα κι έτσι, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς η αβεβαιότητα ή οι ανασφάλειες που σχετίζονται με την εργασία, την καριέρα ή την κατεύθυνση της ζωής σου μπορεί να επηρεάσουν λίγο τον ελεύθερο χρόνο με την οικογένεια. Σήμερα βάλε στόχο να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο και να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου.

Λέων: Οι σημερινές ενέργειες μπορεί μερικές στιγμές να είναι συγκινητικές, αλλά μπορούν επίσης να σε κάνουν να εντοπίσεις προβληματικές περιοχές. Πρόσφατα ανακάλυψες μια ισχυρότερη ανάγκη να επικοινωνήσεις και να δημιουργήσεις συνδέσεις.

Με μια αντίθεση Ήλιου – Χείρωνα σήμερα οι περιστάσεις μπορεί να φαίνεται ότι σε εξοργίζουν ή να ξεθάβουν μια απογοήτευση που σχετίζεται με τη νοημοσύνη, τις ιδέες και τις πεποιθήσεις. Προσωρινά οι αποφάσεις δεν είναι εύκολο να ληφθούν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις