Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 25 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα και μέχρι τις 20/5 σου δίνει κίνητρα, ενεργοποιεί και ζωντανεύει τις καθημερινές σου υποθέσεις, τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις συζητήσεις και τις συνδέσεις σου.

Μερικές φορές ωστόσο οι ανυπόμονες κινήσεις ή οι επικοινωνίες μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Νέα ενδιαφέροντα και επαφές μπορεί να είναι σημαντικά. Μια όψη Άρη – Πλούτωνα επίσης σήμερα, μπορεί να περιπλέξει την επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις, αλλά είναι προσωρινό. Εάν έχεις αναλάβει πάρα πολλά μπορεί να προκύψουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με τη διεκπεραίωση τους.

Δίδυμοι: Ο Άρης σήμερα περνά στον ηλιακό 2ο οίκο σου μετά από μια μακρά παραμονή στο ζώδιο σου. Αυτή η κίνηση αφαιρεί μεγάλη πίεση από πάνω σου και σε ηρεμεί. Θα παραμείνει σε αυτή την περιοχή μέχρι τις 20/5, διεγείροντας την επιθυμία σου να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη, ξεκούραστη και ασφαλή.

Μπορεί επίσης να σε ωθήσει να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, να επιλύσεις ένα οικονομικό πρόβλημα ή να κάνεις βελτιώσεις σε μια σχέση. Είσαι εξαιρετικά επινοητική και αξιοποιείς στο έπακρο αυτά που έχεις. Μια πρόκληση ωστόσο σήμερα του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή δυσαρέσκεια. Πιθανά να νιώσεις μια πίεση και μια ένταση.

Καρκίνος: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στο ζώδιο σου σήμερα, μετά από μια παρατεταμένη διαμονή στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Αυτή η νέα διέλευση που θα διαρκέσει έως τις 20/5 φέρνει πολλή ενέργεια στην προσωπικότητα σου και περισσότερο χρώμα στη ζωή σου.

Θα έχεις πολλές πιθανότητες και ευκαιρίες να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου. Ωστόσο θα χρειαστεί να αποφύγεις την υπερβολική βιασύνη, την παρορμητικότητα ή την ανυπόμονη συμπεριφορά. Σήμερα μια προκλητική όψη του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να υποδηλώνει μια απροσδόκητη εξέλιξη που να απαιτεί προσαρμοστικότητα.

Λέων: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 12ο οίκο σου, σηματοδοτώντας την ανάγκη για περισσότερο χρόνο για σωματική και συναισθηματική ανανέωση. Μέχρι τις 20/5 είναι μια περίοδος σημαντική για την ανάληψη δράσης σε μακροχρόνια προβλήματα, την επανεξέταση ή την αναδιοργάνωση έργων και επιδιώξεων.

Σήμερα ωστόσο μπορεί να υπάρξει ένα μικρό εμπόδιο, καθώς ο Άρης σχηματίζει μια πεμπτουσία με τον Πλούτωνα και ένα προσωπικό πρόβλημα ή πρόκληση σχέσης μπορεί να φανεί λίγο πιο βαρύ από ότι είναι.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις