Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Αναζητάς ικανοποίηση και άνεση από την κοινωνική σου ζωή. Η συναισθηματική ελευθερία, να είσαι ο εαυτός σου χωρίς υποχρεώσεις, είναι μια ανάγκη τώρα με τη Σελήνη στον ηλιακό 11ο οίκο σου όλη μέρα. Καθώς η μέρα προχωρά πλησιάζουμε μια αντίθεση Αφροδίτης – Άρη και μπορεί να είσαι ανυποχώρητη είτε αυτό οφείλεται σε πείσμα είτε αναποφασιστικότητα.

Τα θαμμένα πάθη και οι επιθυμίες μπορούν να αναδυθούν αλλά η επιδίωξη τους μπορεί να μην είναι απλή υπόθεση. Είναι μια εποχή που οι άνθρωποι μπορούν να πιέζουν τα όρια και η κτητικότητα ή η ανταγωνιστικότητα μπορεί να είναι ισχυρά θέματα.

Δίδυμοι: Με τη Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος όλη μέρα, είσαι λίγο πιο φιλόδοξη ή τυπική από ότι συνήθως. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Άρη πλησιάζει και καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να δημιουργηθεί κάποια ένταση.

Δεν φαίνεται να είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους και το timing να μην είναι κατάλληλο για συμφωνίες. Υπάρχουν επίσης ασταθή συναισθήματα τα οποία μπορεί να είναι σύμπτωμα της χαμένης σου επαφής με τις πραγματικές επιθυμίες και ανάγκες σου. Απόφυγε να αντιδράς αμυντικά και στόχευσε στην υπομονή.

Καρκίνος: Με τη Σελήνη στον τομέα της περιπέτειάς σου όλη τη μέρα, λαχταράς την αίσθηση ότι μεγαλώνοντας μαθαίνεις και βελτιώνεσαι. Το να εστιάζεις σε ενέργειες του παρελθόντος μπορεί να σε μπλοκάρει λίγο, καθώς η μέρα προχωρά και μπορεί να πεισμώσεις κάπως απέναντι στους άλλους.

Μια αντίθεση Αφροδίτης – Άρη προκαλεί ανησυχία, όμως σου λείπει η ενέργεια για να κάνεις κάτι για αυτό. Ένα ερωτικό θέμα δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει έντονα. Αναγνώρισε όποια συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ακόμα κι αν φαίνονται παράλογα.

Λέων: Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στη διαίσθησή σου. Μπορείς γρήγορα να καταλήξεις ή να αναγνωρίσεις τα κίνητρα. Μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσεις τους άλλους κι αυτό να καταλήξει σε συγκρούσεις που όμως είναι διεγερτικές και συναρπαστικές αυτήν τη στιγμή, αλλά πιθανώς λιγότερο ικανοποιητικές.

Ο ρυθμός στον έρωτα είναι λίγο αργός και για αυτό δεν παίρνεις ιδιαίτερη ικανοποίηση. Ίσως είναι καλύτερο να προσέξεις λίγο την υπεροπτική ή παρορμητική λήψη αποφάσεων και τις πρόωρες αντιδράσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις