Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Μέχρι τις 19 ο Ερμής επηρεάζει τον ηλιακό 3ο οίκο σου και η μάθηση, τα σύντομα ταξίδια, η επικοινωνία ή η δημιουργία συνδέσεων σε ελκύουν έντονα. Αυτή η διέλευση πυροδοτεί την περιέργειά σου και σε παρακινεί να προσεγγίσεις.

Μπορεί επίσης να υπάρχει έντονη δραστηριότητα και πολλοί περισπασμοί αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να διαφοροποιήσεις τα ενδιαφέροντά σου. Η κοινωνική σου ζωή βελτιώνεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου.

Δίδυμοι: Ο Ερμής είναι πλέον εκτός του ζωδίου σου και διέρχεται από τον τομέα των πόρων σου μέχρι τις 19. Τώρα που έχει προχωρήσει εστιάζεις λιγότερο στην ανεξαρτησία σου και ασχολείσαι περισσότερο με την οικοδόμηση των δομών στη ζωή σου.

Είναι σίγουρα μια καλή στιγμή για νέες ιδέες, οργάνωση και αντικειμενικότητα στις πρακτικές υποθέσεις σου συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών σου. Είναι επίσης μια δυνατή περίοδος για να αναπτύξεις τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου, να φροντίσεις ιδιαίτερα τα τιμαλφή σου και να αποκτήσεις νέα πράγματα που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη.

Καρκίνος: Ενώ ο Ερμής βρισκόταν στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής πρόσφατα, ίσως είχες λιγότερες ευκαιρίες να μιλήσεις για τον εαυτό σου ή τα σχέδιά σου. Χθες ο Ερμής μπήκε στο ζώδιό σου και είσαι πλέον έτοιμη να πάρεις αποφάσεις και να συζητήσεις τα σχέδια σου.

Αυτός ο κύκλος που διαρκεί έως τις 19 είναι καλός για τη λήψη αποφάσεων και για περισσότερη αντικειμενικότητα. Χρησιμοποιείς πιο φυσικά τη δύναμη των λέξεων για να προσελκύσεις αυτό που θέλεις. Ωστόσο μια όψη Αφροδίτης – Χείρωνα μπορεί να σε βοηθήσει να δεις ότι η συντροφικότητα είναι πιο σημαντική για σένα.

Λέων: Ο Ερμής κινείται τώρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και δίνεις περισσότερη προσοχή στο παρελθόν, στα προσωπικά θέματα και στα κρυφά στοιχεία της ζωής σου μέχρι τις 19/7. Είναι μια καλή στιγμή για ηρεμία και διαλογισμό. Με τον Ήλιο επίσης σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στην αναζωογόνηση, σε θέματα του παρελθόντος και στη θεραπεία.

Θα μπορούσες να αναζητάς περισσότερη λογική και λόγο για πρόσφατες εμπειρίες ή να αναζητάς νόημα σε κρυφά μέρη. Είναι ένας καλός κύκλος για να κάνεις έρευνα ή να κάνεις βασικές εργασίες για μελλοντικά έργα και να κάνεις ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ψυχική ρουτίνα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις