Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 9 Αυγούστου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Στόχος σου είναι να ρίξεις μια νέα ματιά σε απογοητευτικές καταστάσεις κάνοντας ένα βήμα πίσω και βλέποντας τι είναι αυτό που μπορεί να σε εμπόδιζε μέχρι σήμερα. Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για την επίλυση προβλημάτων.

Πρόσεξε την ανυπομονησία που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα ή σε λανθασμένες αποφάσεις. Η μέρα είναι ισχυρή για δραστηριότητες που προάγουν τη σωματική και συναισθηματική θεραπεία. Η συμφιλίωση με το παρελθόν σε απελευθερώνει και σε γαληνεύει.

Δίδυμοι: Η ανυπομονησία σήμερα μπορεί να επηρεάσει τη μέρα σου και την ομαλή εξέλιξη των υποθέσεων σου. Η βοήθεια ενός φίλου ή γνωστού σου δίνει μια πραγματική ώθηση προς τα εμπρός. Οι κοινωνικές δραστηριότητες επίσης ή η δικτύωση είναι ενισχυτικές και ευχάριστες.

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και οι συναντήσεις μαζί τους είναι ευχάριστες και ενδυναμωτικές. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά αυτές τις μέρες θα σε θυμηθούν άνθρωποι που δεν φαντάζεσαι.

Καρκίνος: Η Σελήνη σήμερα σε ενθαρρύνει να διαφοροποιηθείς. Αν και είσαι λίγο πιο επικοινωνιακή είναι καλύτερο να αποφύγεις να αναλάβεις πάρα πολλά.

Επίσης μην παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά και απογοητεύεσαι χωρίς λόγο. Το να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία αλλά σήμερα νιώθεις έτοιμη να το κάνεις, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα συναισθηματικά, ερωτικά σου.

Λέων: Με τη μετακίνηση της Σελήνης για μερικές μέρες δέχεσαι συναισθηματική τροφή ή ερεθίσματα καθώς απολαμβάνεις απλές δραστηριότητες και ασχολείσαι με πρακτικά θέματα με μικρούς αλλά αποτελεσματικούς τρόπους.

Αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια λάθη σήμερα είναι βέβαιο ότι θα μάθεις απ’ τις διαφορές και τελικά θα νιώσεις πιο κοντά με κάποιον. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να δείξεις τα συναισθήματα σου με πράξεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις