Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Το Smash «πάει» στο Μπρόντγουεϊ με παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

Το Smash «πάει» στο Μπρόντγουεϊ με παραγωγό τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

Από σειρά στην τηλεόραση, το Smash γίνεται μιούζικαλ για το Μπρόντγουεϊ!

Η νέα θεατρική παράσταση βασίζεται στην ομώνυμη σειρά του NBC, η οποία προβλήθηκε σε δύο κύκλους από το 2012 έως το 2013. Οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ρόμπερτ Γκρίνμπλατ και Νιλ Μέρον παραγωγοί της τηλεοπτικής σειράς, ανακοίνωσαν ότι θα αναλάβουν την παραγωγή του μιούζικαλ.

Η Σούζαν Στρόμαν θα σκηνοθετήσει την παράσταση και η μουσική είναι των Μαρκ Σέιμαν και Σκοτ Γουίτμαν, οι οποίοι έγραψαν τα τραγούδια για τη σειρά. Η πρεμιέρα της παράστασης προγραμματίζεται την περίοδο 2024-2025.

Στη σειρά Smash πρωταγωνίστησαν οι Ντέμπρα Μέσινγκ, Τζακ Ντάβενπορτ, Κάθριν ΜακΦι, κ.ά ως μέλη θεατρικής ομάδας στη Νέα Υόρκη, τα οποία ανέβασαν μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δήλωσε ότι πάντα ήλπιζε πώς ένα μιούζικαλ εμπνευσμένο από τη σειρά θα ανέβαινε τελικά σε θεατρική σκηνή.

«Τώρα έχουμε μια απίστευτη δημιουργική ομάδα και ανυπομονώ να ολοκληρώσω το ταξίδι του Smash που ξεκίνησε με τους συνεργάτες μου στην παραγωγή πριν από δέκα χρόνια» είπε ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός.

«Από τότε που ολοκληρώθηκε η σειρά το 2012, δεν έχει περάσει εβδομάδα χωρίς να μας ρωτήσει κάποιος πότε θα δει το Smash ως μιούζικαλ.

Νομίζουμε ότι καταλήξαμε σε κάτι που θα λατρέψουν οι πιστοί θαυμαστές της σειράς, αλλά θα είναι επίσης συναρπαστικό για τους ανθρώπους που δεν είδαν ούτε ένα επεισόδιο της σειράς» ανέφερε ο Νιλ Μέρον.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις