Site icon NewsIT

Το Twitter «πέθανε» τον Τζίμι Φάλον και αυτός απευθύνθηκε στον Έλον Μασκ για να διορθώσει τα fake news

17.11.2022 | 14:32
Το Twitter «πέθανε» τον Τζίμι Φάλον και αυτός απευθύνθηκε στον Έλον Μασκ για να διορθώσει τα fake news

Ο Τζίμι Φάλον έγινε trend τις τελευταίες ώρες στο Twitter, επειδή κυκλοφόρησε το #RIPJimmyFallon (μτφ. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζίμι Φάλον) και πολλοί χρήστες άρχισαν να του εύχονται «καλό ταξίδι» και «καλή ανάπαυση», σε μια… φάρσα που μόνο μακάβρια μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ο ίδιος ζει.

Επειδή τα σχόλια αυξάνονταν και τα fake news του θανάτου του Τζίμι Φάλον άρχισαν να κυκλοφορούν ολοένα και περισσότερο σε όλο το Twitter, ο διάσημος παρουσιαστής θέλησε να απευθυνθεί στον Έλον Μασκ για να διορθώσει την κατάσταση.

«Μπορείς να το διορθώσεις αυτό;», ρωτάει ο Τζίμι Φάλον τον Έλον Μασκ σε tweet του, με τον ιδιοκτήτη του Twitter να του απαντάει αρχικά «τι να διορθώσω;».

Λίγο μετά, ο Έλον Μασκ απάντησε με χιούμορ στον Τζίμι Φάλον: «Μια στιγμή, πώς ξέρουμε ότι δεν είσαι ένας εξωγήινος που προσποιείται τον Τζίμι; Πες κάτι που θα έλεγε μόνο ο αληθινός Τζίμι…».

Πάντως, δεν γνωρίζουμε αν ο Έλον Μασκ διόρθωσε την κατάσταση, πάντως ο υπόλοιπος κόσμος συνεχίζει τα tweets με το hashtag #RIPJimmyFallon, κάνοντας black humor με ατάκες όπως «νιώθω σαν να είναι ακόμα κοντά μας», αναπαράγοντας σημερινά tweets του ίδιου του Τζίμι Φάλον.

https://twitter.com/LasagnaSpicy/status/1592711156128714752

https://twitter.com/EclipseShade69/status/1592689786049159168

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version