Lifestyle

Το τρέιλερ της ταινίας «Avengers: Doomsday» με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. να εμφανίζεται ως Doctor Doom

Το τρέιλερ περιλαμβάνει τον Thor, τον οποίο υποδύεται ο Κρις Χέμσγουορθ, καθώς προειδοποιεί τους άλλους χαρακτήρες για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να νικήσουν τον Doom
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Disney κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την ταινία «Avengers: Doomsday» προσφέροντας στους θαυμαστές μια πρώτη εικόνα του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ως Doctor Doom.

Η επερχόμενη ταινία αποτελεί συνέχεια του φιλμ «Avengers: Endgame» του 2019 και είναι η 39η ταινία στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU). Στην υπερπαραγωγή συμμετέχει ένα σύνολο ηθοποιών, καθώς οι Avengers, οι X-Men, οι Fantastic Four, οι Wakandans και οι New Avengers συγκεντρώνονται από διαφορετικά σύμπαντα για να αντιμετωπίσουν τον Doctor Doom.

Το τρέιλερ περιλαμβάνει τον Thor, τον οποίο υποδύεται ο Κρις Χέμσγουορθ, καθώς προειδοποιεί τους άλλους χαρακτήρες για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να νικήσουν τον Doom.

Στο βίντεο, ακούγεται να λέει: «Έχω πολεμήσει με πολλούς πολεμιστές στην εποχή μου. Ήταν πολύ πιο δυνατοί από όλους μας μαζί, και πέθαναν. Πέθαναν αντιμετωπίζοντας εχθρούς και απειλές που με τρόμαζαν πολύ λιγότερο από αυτή».

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. υποδύθηκε τον Iron Man σε 10 προηγούμενες ταινίες του MCU.

Μιλώντας σε πλήθος θαυμαστών στο Comic Con, ο ηθοποιός είπε για την επιστροφή του στο franchise: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα ξανασυναντούσα αυτή την καταπληκτική ομάδα — πόσο μάλλον ως νέος χαρακτήρας».

Η ταινία «Avengers: Doomsday» σε σκηνοθεσία των Τζο Ρούσο και Άντονι Ρούσο θα αρχίσει να προβάλλεται στις αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Μάνου για Γιώργο Μαζωνάκη σε νέα ανάρτηση: Ο τελευταίος που μπορείς να κατηγορήσεις για την κατάντια της πολιτισμικής μας ζωής
«Η προσωπική μου εμπειρία και συμμετοχή σε λαϊκό προσκύνημα, ήταν δύο φορές, μέσα στη χούντα», έγραψε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Μάνου
Αφροδίτη Μάνου
Χριστίνα Παππά για το ιατρείο στο Κολωνάκι όπου πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Η Χριστίνα Παππά εξομολογήθηκε τη δική της εφιαλτική εμπειρία στο ιατρείο του Κολωνακίου, που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας, μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Χριστίνα Παππά
17