Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τόνια Σωτηροπούλου: Πάγωσα όταν βρέθηκα δίπλα στον Ρόμπερτ Πάτινσον

Τόνια Σωτηροπούλου: Πάγωσα όταν βρέθηκα δίπλα στον Ρόμπερτ Πάτινσον

Καλεσμένη στην εκπομπή Roomies η πάντα εντυπωσιακή Τόνια Σωτηροπούλου. Μίλησε για την απίστευτη συνάντησλη της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Η πανέμορφη ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με την Όλγα Μαλέα. Μου αρέσει ότι η σειρά έχει μια αρκετά κινηματογραφική προσέγγιση. Μου αρέσει ο τρόπος που η Όλγα δουλεύει με τα παιδιά», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Μιλώντας για την καραντίνα, και το πώς τα περνούν με τον Κωστή Μαραβέγια, η ίδια ανέφερε ότι «Εγώ έχω τελειώσει τα κέικ και όλο το Netflix και ο Κωστής έχει τελειώσει όλα τα μουσικά όργανα. Έχει διαβάσει πολύ, παίζει πολύ μουσική. Συνέχεια. Πηγαίνει και στο στούντιο».

Ακόμα, αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, λέγοντας ότι «Πριν 8 χρόνια πρέπει να έγινε αυτό. Ήμασταν μια παρέα από το χώρο του κινηματογράφου στο Λονδίνο σε ένα εστιατόρια, και κάποια στιγμή μπήκε μέσα ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Είναι η πρώτη φορά που έπαθα αυτό που λένε star-struck. Κάποιον γνώριζε από το τραπέζι που ήμασταν και ήρθε και συστήθηκε σε όλους.

Όταν έφτασε σε εμένα και μου έδωσε το χέρι “πάγωσα” και δεν έδωσα ποτέ το χέρι μου. Μετά από κάποια ώρα εκείνος ήταν στο μπαρ και εγώ πήγαινα προς την τουαλέτα. Όπως πήγαινα να περάσω, βρέθηκα δίπλα του και τον… μύρισα. Εκείνος έκανε προς τα πίσω και έφυγα. Ντράπηκα πάρα πολύ γιατί ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ελέγξω».

Αναφερόμενη στο θέμα των ημερών, το ελληνικό #MeToo η λαμπερή ηθοποιός τόνισε ότι «Η παρενόχληση δεν έχει να κάνει με τον χώρο εργασίας. Αν κάποιος είναι κακοποιητικός ή έχει ροπή στο να παρενοχλήσει κάποιον είναι στοιχείο χαρακτήρα. Στην Αγγλία οι άνθρωποι έχουν απόσταση πάντα, οι σχέσεις είναι πιο ψυχρές. Στην Αμερική σε σετ, όταν είχα κάνει μια μικρή συμμετοχή σε μια ταινία, μετά το #MeToo εκεί, είχε αλλάξει ο τρόπος που σε προσεγγίζει ακόμα και το συνεργείο».

«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα τώρα είναι σοκαριστικό. Μαθαίνεις και ακούς πράματα που ακόμα και αν έχεις ακούσει διάφορα στο παρελθόν, το μέγεθος είναι αδιανόητο. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει όλη αυτή η έκρηξη ώστε το σύστημα να αλλάξει, το ίδιο και η ιδιοσυγκρασία μας», πρόσθεσε.

Τέλος, αποκάλυψε το αν σκέφτεται το γάμο, και πόσο κοντά είναι στο επόμενο βήμα!

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις