Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρύφωνας Σαμαράς: Με την Ρούλα Κορομηλά τσακωθήκαμε αλλά δεν ξεμαλλιαστήκαμε

Τρύφωνας Σαμαράς: Με την Ρούλα Κορομηλά τσακωθήκαμε αλλά δεν ξεμαλλιαστήκαμε

“Θύμωσε όταν δεν πήγα ένα βράδυ να τη χτενίσω” αποκαλύπτει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο Τρύφωμας Σαμαράς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη όπου και μίλησε τόσο για τη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη όσο και για τον καβγά που είχε με τη Ρούλα Κορομηλά στο παρελθόν, ενώ αναφέρεται και στην οικογένειά του.

«Η κορυφαία μου τηλεοπτική στιγμή ήταν το Wipe Out και μετά το Dancing. Ήμουν ο πρώτος που τσαλακώθηκα, έφερνα 52-58%, έσπαγαν τα τηλέφωνα», δηλώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Δεν ταιριάξαμε τόσο με το Fab5. Στην πρώτη εκπομπή φέραμε 37% και ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήταν ευχαριστημένος. Πιστεύω ότι έχει γεννηθεί αρχηγός, δε δεχόταν μία δεύτερη γνώμη. Ήθελε να συνεργαστούμε, ήθελα κι εγώ αλλά καμιά φορά…», περιγράφει στη συνέχεια ο γνωστός κομμωτής.

Πώς σχολιάζει τον τσακωμό του με τη Ρούλα Κορομηλά; «Με τη Ρούλα τσακωθήκαμε αλλά δεν ξεμαλλιαστήκαμε. Δεν κρατάω κακίες. Δεν έκανα κάτι πολύ κακό, απλά δεν συμμετείχα μια βραδιά στο σόου, γιατί το ίδιο βράδυ χτένιζα την Άννα Βίσση και τη Βάνα Μπάρμπα», επισημαίνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

 

«Οι γονείς μου είναι αγρότες, εγώ όμως δεν έχω πιάσει ποτέ τσάπα. Μια φορά με πήρε ο πατέρας μου μικρό στην οικοδομή και την πρώτη μέρα μου έπεσε κάτω ο τενεκές με το τσιμέντο. Έχω φύγει στη Γερμανία για έναν έρωτα αλλά γύρισα πίσω άπραγος», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις