Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον τριήμερο γάμο τους

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον τριήμερο γάμο τους

Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να γιορτάσει τον έρωτά του και την επισημοποίηση της σχέσης του, σε μία μεγάλη, τριήμερη εκδήλωση.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του TMZ, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες από τις προετοιμασίες του σκηνικού του γάμου του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ. 

Τα συνεργεία εργάζονται σκληρά και στήνουν μια τεράστια κατασκευή, η οποία θα συνδέεται με έναν πολύ μεγάλο διάδρομο με το κεντρικό σπίτι. Σε αυτό τον διάδρομο πρόκειται να περπατήσει η Τζένιφερ Λόπεζ φορώντας το νυφικό της.

Ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι έχει φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα των καλεσμένων, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, περιλαμβάνονται ο Ματ Ντέιμον, ο Τζίμι Κίμελ, ο Κάσεϊ Άφλεκ και η Ντρέα Ντε Ματέο.

Η τριήμερη «γιορτή» θα ξεκινήσει με ένα δείπνο – πρόβα την Παρασκευή, με την οικογένεια του ζευγαριού και τους στενούς του φίλους και το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Την Κυριακή, την τελευταία μέρα του εορτασμού, η εκδήλωση περιλαμβάνει μπάρμπεκιου και πικνίκ. Την κάλυψη του γάμου τους θα αναλάβει η Vogue.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις