Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζόνι Ντεπ: Καταφτάνει στην Ευρώπη σε περιοδεία με τους«Hollywood Vampires»

Τζόνι Ντεπ: Καταφτάνει στην Ευρώπη σε περιοδεία με τους«Hollywood Vampires»

Ο Τζόνι Ντεπ έχει επιστρέψει για τα καλά στην καριέρα του ως μουσικός και οδεύει προς την Ευρώπη για περιοδεία με το συγκρότημα του, τους Hollywood Vampires. Η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι και μαζί με τον Τζόνι Ντεπ, στη σκηνή θα βρίσκονται και τα υπόλοιπα ροκ είδωλα του συγκροτήματος, ο Τζο Πέρι, ο Άλις Κούπερ και ο Τόμι Χένρικσεν.

Ο Τζόνι Ντεπ και το συγκρότημα είχαν ακυρώσει περιοδεία τους τον Μάρτιο, λόγω εμποδίων που προκλήθηκαν με την πανδημία του Covid-19. «Καταβάλλουμε προσπάθειες για να την πραγματοποιήσουμε, αλλά δυστυχώς εξαιτίας της αβεβαιότητας των ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω της Covid-19, απλά δεν είναι δυνατό» ανέφεραν τότε σε δήλωσή τους.

Σήμερα, το συγκρότημα σχεδιάζει να ενωθεί ξανά με θαυμαστές του στη Γερμανία και το Λουξεμβούργο για έξι προγραμματισμένες συναυλίες. Η αναμονή θα είναι μεγάλη, καθώς η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου στο Όμπερχαουζεν της Γερμανίας το 2023.

Ο Αμερικανός ηθοποιός εμφανίστηκε μαζί με τον Τζεφ Μπεκ ως καλεσμένος στις συναυλίες του θρυλικού Άγγλου κιθαρίστα. Την ίδια περίοδο διεξαγόταν η δίκη μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ κατά της συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

Ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζεφ Μπεκ εξακολουθούν να πραγματοποιούν συναυλίες στην Ευρώπη μέχρι τις 25 Ιουλίου. Έχουν επίσης συνεργαστεί στο άλμπουμ, «18», το οποίο κυκλοφορεί στις 15 Ιουλίου με το πρώτο σινγκλ «This Is A Song For Miss Hedy Lamarr» γραμμένο από τον ίδιο τον Τζόνι Ντεπ και αφιερωμένο στην Αμερικανίδα ηθοποιό του κινηματογράφου και εφευρέτρια, Χέντι Λαμάρ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις