Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζορτζ Κλούνεϊ: Το πρόβλημα υγείας που του παρέλυσε το μισό πρόσωπο

Τζορτζ Κλούνεϊ: Το πρόβλημα υγείας που του παρέλυσε το μισό πρόσωπο

Από μία σπάνια ασθένεια αποκάλυψε ότι έπασχε ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και μάλιστα εξαιτίας αυτής της ασθένειας είχε αποκτήσει ένα χαρακτηριστικό – και ιδιαίτερο – χαμόγελό του. 

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο 61χρονος σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ, μιλώντας στο talk show του Τζίμι Κίμελ, όταν ήταν στην εφηβεία διαγνώστηκε με παράλυση Bell, καθώς το μισό του πρόσωπο παρέλυσε ξαφνικά. 

Αφορμή για τις αποκαλύψεις του Κλούνεϊ ήταν φωτογραφίες που του έδειξε ο Κλούνει, από τα παιδικά χρόνια του ηθοποιού.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες ο έφηβος Κλούνεϊ ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και χαμογελά.

Ωστόσο, το χαμόγελό του παραπέμπει περισσότερο σε μειδίαμα, καθώς όπως είπε τότε ήταν που διαγνώστηκε με την παράλυση Bell και οι μύες από τη μία πλευρά του προσώπου του είχαν παραλύσει.

«Θέλω να επισημάνω κάτι εδώ. Θα γελάσατε είμαι σίγουρος, κάποιο αστείο θα βρεις να κάνεις, σε αυτή την φωτογραφία έχω παράλυση Bell, ναι εκεί το μισό μου πρόσωπο είναι παράλυτο. Αν το παρατηρήσεις θα δεις ότι είναι πολύ διαφορετικό πρόσωπο στην μια πλευρά» υπογράμμισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Μάλιστα, ο Κλούνεϊ σηκώθηκε και κάλυψε με το χέρι του μισή φωτογραφία για να δείξει πόσο διαφορετική ήταν η δεξιά από την αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις