Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βάνα Μπάρμπα: Μετά από τόσο ντόρο δε μπορούν να βγαίνουν στην τηλεόραση

Βάνα Μπάρμπα: Μετά από τόσο ντόρο δε μπορούν να βγαίνουν στην τηλεόραση

Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στο στούντιο του TLive τη Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως πριν από περίπου δύο δεκαετίες και η ίδια είχε διαπομπευτεί.

Αποκαλυπτική για όσα ακούγονται τιςτελευταίες μέρες για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος ήταν η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα. Καλεσμένησ την εκπομπή TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τη σωρεία καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου, ενώ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως πριν από περίπου δύο δεκαετίες και η ίδια είχε διαπομπευτεί.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όλοι οι συνάδελφοί της «έχουν εκδιωχθεί πολύ λογικά γιατί μετά από τόσο ντόρο δε μπορούν να βγαίνουν στην τηλεόραση. Εγώ είμαι υπέρ των γυναικών.

Είναι η εποχή που οι φωνές πρέπει να ακούγονται. Δεν είναι τυχαίο που έσπασε το απόστημα αυτή τη στιγμή. Έχουν πέσει οι μάσκες αυτή την εποχή, είναι ο καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους».

Σε άλλο σημείο της συνένγτευξής της, η Βάνα Μπάρμπα είπε: «Εγώ έκανα μια διαφοροποίηση και ακόμα την υποστηρίζω. Δεν μπορεί να γίνεται τηλεδικαστήριο. Δε μπορούν τα media να βγαίνουν και να λένε μόνα τους. Είπα το εξής, να πάνε στα δικαστήρια, να εκπροσωπηθούν οι παράγοντες και οι θιγόμενοι και τα θύματα και οι θύτες και μόλις βγει η απόφαση να μην ξαναϋπάρξει άδεια γι’ αυτούς».

H Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε επίσης και στη δική της διαπόμπευση πριν από πολλά χρόνια.

«Δεν μπορούσα να απαντήσω, δεν υπήρχε κανένας τρόπος. Είχα πάθει ένα τρομερό σοκ για την αδικία που είχα υποστεί», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις