Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βρήκαμε 10 καλοκαιρινά αρώματα που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου

Βρήκαμε 10 καλοκαιρινά αρώματα που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου

Επειδή αυτό το καλοκαίρι δεν πρόκειται να κάτσεις στο σπίτι, σίγουρα θα χρειαστείς ένα δροσερό και ανάλαφρο άρωμα, το οποίο θα έχει μεγάλη διάρκεια και φυσικά θα τραβάει τα βλέμματα πάνω σου όπου και αν βρεθείς.

Το καλό με τα καλοκαιρινά αρώματα είναι ότι δεν ανήκουν σε μια συγκεκριμένη “οικογένεια”, καθώς υπάρχουν τα πικάντικα, τα φλοράλ, με νότες εσπεριδοειδών, ακόμα και τα unisex, οπότε όπως καταλαβαίνεις έχεις πολλές επιλογές.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα καλοκαιρινό άρωμα, μην ανησυχείς καθόλου, καθώς βρήκαμε τα καλύτερα καλοκαιρινά αρώματα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά, τα οποία θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα σε κάνουν να νιώθεις ότι μόλις βγήκες από το ντους όταν οι θερμοκρασίες αρχίσουν να ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Tom Ford Soleil Blanc

Ένα άρωμα που είναι εμπνευσμένο από τα πολυτελή ιδιωτικά νησιά. Οι πρώτες νότες μπαχαρικών από έλαιο καρδάμου και ροζ πιπεριού μας συνδέουν με τις ζούγκλες των νησιών. Το μυστηριώδες και πικάντικο κάρδαμο και το νωπό, λουλουδάτο και πικάντικο ροζ πιπέρι, συνδυάζονται για μια αναπάντεχη και ηδονική αρχή του αρώματος. Το έλαιο από περγαμόντο δίνει ζωντάνια και το εκχύλισμα από φιστίκι δίνει μια ενδιαφέρουσα διάσταση.

Loewe x Paula’s Ibiza Eau De Toilette

Ένα άρωμα που έχει την δύναμη να σας μεταφέρει κατευθείαν κάτω από τον ισπανικό καλοκαιρινό ήλιο, καθώς διαθέτει νότες από γάλβανο, λάδι μανταρινιού Μαδαγασκάρης, πατσουλί από το νησί της Ινδονησίας Sulawesi και λάδι καρύδας.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις