Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου: Μίλησε για κρίση στη σχέση της, με τον Σπύρο Μαρτίκα – «Εγώ θέλω οικογένεια»

Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας απαντούν μετά τα δημοσιεύματα για σοβαρή κρίση στη σχέση τους. «Εγώ θέλω οικογένεια και παιδιά» είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Ραυτοπούλου έδωσε συνέντευξη η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποκάλυψε πως με τον Σπύρο Μαρτίκα βρίσκονται σε απόσταση.

«Με τον Σπύρο είμαστε σε απόσταση συναισθηματικά, αλλά και λόγω έλλειψης χρόνου. Θα δώσω τώρα μια τελευταία ευκαιρία σε όλο αυτό μεταξύ μας. Μπορεί να έχει πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο του χωρισμού.

Αγαπιόμαστε πολύ και ότι κι αν γίνει, ο Σπύρος θα είναι στη ζωή μου. Έχω δώσει πολλά σε αυτή τη σχέση, και οικονομικά και συναισθηματικά. Πλέον ο Σπύρος είναι πολύ… φίλος μου! Είμαστε φίλοι!» είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε στη συνέχεια: «Είναι στενάχωρη μια τέτοια κατάσταση. Είναι τα θέλω του καθενός. Τι θέλει ο ένας και τι θέλει ο άλλος για το κοινό μέλλον. Εκεί το χάνουμε».

«Εγώ σίγουρα θέλω οικογένεια και παιδιά, το τι θέλει ο Σπύρος θα το απαντήσει ο ίδιος» κατέληξε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μέγκαν Μαρκλ: Η σπάνια ανάρτηση με τον πρίγκιπα Άρτσι για τα γενέθλιά του – «Ο γιος μας, ο ήλιος μας»
Ο Άρτσι είναι το μεγαλύτερο παιδί του Χάρι και της Μέγκαν και είναι ο έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 στο ιδιωτικό νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου
Η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Άρτσι και ο πρίγκιπας Χάρι
Νίκος Ορφανός για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο: «Αυτά τα έβλεπα σε ταινίες»
Το κρανιοφαρυγγίωμα είναι ένας σπάνιος, μη καρκινικός όγκος του εγκεφάλου που αν και είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα επειδή πιέζει σημαντικές περιοχές του εγκεφάλου
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός 2
Νεκτάριος Σφυράκης: «Ο Χρήστος Μάστορας στη συναυλία ουσιαστικά είπε “ψηφίστε Έντι Ράμα”»
«Καλά έκανε και ζήτησε συγγνώμη, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει», σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την συναυλία του Χρήστου Μάστορα στην Αλβανία
Νικόλαος Σφυράκης