Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Χάρης Ακριτίδης: Ο γιος μου έκανε δύο εγχειρίσεις καρδιάς, η περίπτωσή του ήταν σπάνια

Χάρης Ακριτίδης: Ο γιος μου έκανε δύο εγχειρίσεις καρδιάς, η περίπτωσή του ήταν σπάνια

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Χάρης Ακριτίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε ο ίδιος και η οικογένειά του τα τελευταία χρόνια.

Όπως ανέφερε ο Χάρης Ακριτίδης «έγιναν αρκετά κακά πράγματα τα τελευταία 7 χρόνια. Έχασα τον πατέρα μου, έκαναν εγχείρηση στη μητέρα μου, έκαναν εγχείρηση στην κόρη μου και δύο εγχειρήσεις καρδιάς στον γιο μου.
Κάηκε το σπίτι μου.

Με έκαναν πιο δυνατό. Ιδίως με τον γιο πέρασα πολύ δύσκολα. Είναι 31-32 χρονών και η περίπτωσή του ήταν δύσκολη και σπάνια. Από αυτήν την ασθένεια ζει το 3-5%.

Κόλλησε ο σταφυλόκοκκος στην κεντρική βαλβίδα της αορτής και όταν υπάρχει μόλυνση στην καρδιά, είναι σαν “σάπια” λαμαρίνα. Δεν μπορεί να ράψει ο γιατρός… Όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό, δεν κλαίγομαι γι’ αυτά που πέρασα.

Έγινα πιο καλός, πιο δυνατός και πιο ταπεινός άνθρωπο δόξα τω Θεώ. Βλέπω την ζωή με άλλο μάτι! Αυτή η λαιμαργία να πετύχω, να ρημάξω, να κλέψω, να ανέβω, έφυγε.

Η καρδιά μου έχει γίνει πιο απλή, πιο λιτή και πιο ανθρώπινη», εξομολογήθηκε ο Χάρης Ακριτίδης.

«Πάθαινα κρίσεις πανικού, έφτασα μέχρι το Δαφνί. Πλέον είμαι ένας άλλος Χάρης. Αισθάνομαι από όλα αυτά που έγιναν ότι ο Θεός το έκανε για να γίνω καλύτερος άνθρωπος», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις