Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χόλιγουντ: Όλοι μιλούν για την έκθεση «HELLO, My Name Is» της Νάντια Λι Κοέν

Χόλιγουντ: Όλοι μιλούν για την έκθεση «HELLO, My Name Is» της Νάντια Λι Κοέν

Ένα είναι το θέμα συζήτησης αυτές τις μέρες στο Χόλιγουντ και δεν είναι άλλο από την έκθεση: «HELLO, My Name Is» στην γκαλερί Jeffrey Deitch στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση της Νάντια Λι Κοέν, η οποία έχει συνεργαστεί με τον A$AP Rocky, τον οίκο Balenciaga και την Κιμ Καρντάσιαν.

Η Βρετανή φωτογράφος και σκηνοθέτης παρουσιάζει στην έκθεση στο Χόλιγουντ, τις σχεδόν 20 μυθοπλαστικές περσόνες της, από την Αμερική του 1970, ακολουθώντας την παράδοση των Σίντι Σέρμαν, Τζίλιαν Γουίρινγκ και Φρίντα Κάλο.

Η Λι Κοέν, έχοντας γυρίσει βιντεοκλίπ με τον ράπερ Tyler, the Creator και την τραγουδίστρια Κάλι Ούτσις, έχοντας εργαστεί ως μοντέλο για τον οίκο Schiaparelli και τη Savage X Fenty της Ριάννα και έχοντας «συλλάβει» τις καμπάνιες για διάφορες φίρμες, από τον Balenciaga μέχρι τη Skims της Κιμ Καρντάσιαν, δίνει στην τέχνη της μια νέα πιο πλαστική διάσταση.

«Ξεκίνησα ως φωτογράφος με έντονες επιρροές από τον κινηματογράφο» εξομολογείται. «Μου άρεσε η ικανότητα της φωτογραφίας να αναπαράγει το αφηγηματικό στοιχείο του κινηματογράφου, το ότι μπορεί να είναι όλο χιούμορ, σκοτεινή, δυνατή και να αφηγηθεί μια ολόκληρη ιστορία μέσα σε ένα κάδρο».

https://twitter.com/KimKardashian/status/1542964067085586432?s=20&t=zLbEmWWhcCmk02aIB9KniQ

«Υπάρχει υψηλό επίπεδο χιούμορ και παιχνιδιάρικης διάθεσης σε τόσα πολλά από αυτά που κάνει η Νάντια» λέει η Melahn Frierson, η διευθύντρια της γκαλερί στο Λος Άντζελες. Συχνά άκουγε γέλια από την αίθουσα της έκθεσης με τις 24 τηλεοράσεις, σε κάθε μία των οποίων η Νάντια Λι Κοέν υποδύεται έναν διαφορετικό χαρακτήρα.

 

Η έκθεση επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 13 Αυγούστου, αλλά λόγω της προσέλευσης κόσμου δόθηκε παράταση ενώ, πρόκειται να ταξιδέψει και εκτός Λος Άντζελες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις