Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Χριστίνα Μαραγκόζη: Μετά την σχέση με τον Αντώνη Βαρδή βρήκα πολλές πόρτες κλειστές

Χριστίνα Μαραγκόζη: Μετά την σχέση με τον Αντώνη Βαρδή βρήκα πολλές πόρτες κλειστές

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Χριστίνα Μαραγκόζη

Στον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή, την προσωπική και την επαγγελματική τους σχέση αναφέρθηκε από καρδιάς η Χριστίνα Μαραγκόζη όταν συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Παρασκευή (09.06.2023) στο OPEN. 

«Eπειδή ήμουν μικρή, μεγάλωνα και γω μαζί με τα παιδιά του Αντώνη. Δηλαδή τα αγάπησα πάρα πολύ αυτά τα παιδιά γιατί τα έζησα, προσπάθησα να φέρω κοντά και τον πατέρα τους, που ήταν έτσι κι αλλιώς διαζευγμένος και απέκτησαν μια πολύ ωραία σχέση. Την θυμάμαι με πολύ αγάπη όλη αυτή την περίοδο».

«Σήμερα, όχι, δεν κρατάμε επαφή με τα παιδιά. Δεν προέκυψε κάτι στην πορεία, απλώς τα παιδιά έχουν πάρει κάποιες αποφάσεις και… εντάξει. Αυτό. Όλα καλά» παραδέχθηκε, αρχικά, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια.

«Μετά την σχέση με τον Αντώνη βρήκα πολλές πόρτες κλειστές για πολλά χρόνια, δεν θέλω όμως να το αναλύσω τώρα. Έτσι κι αλλιώς έχουν περάσει πολλά χρόνια και εγώ κάνω αυτό που ξέρω να κάνω, τραγουδάω, αυτή είναι η ζωή μου και αυτή είναι η αγάπη μου» συμπλήρωσε, ακόμα, η Χριστίνα Μαραγκόζη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

 

«Πολλές φορές σκέφτηκα να παρατήσω το τραγούδι και κάποια στιγμή το άφησα γιατί υπήρχε και ένας λόγος, όταν έφερα στον κόσμο το παιδί μου, οπότε και από επιλογή άφησα για λίγο τον χώρο και είπα να κάνω λίγο πίσω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις