Site icon NewsIT

Ζ. Μακρυπούλια: “Πέρσι έχασα 12 κιλά. Με είδα στο σινεμά και τρόμαξα!”

17.03.2011 | 20:08
Ζ. Μακρυπούλια: “Πέρσι έχασα 12 κιλά. Με είδα στο σινεμά και τρόμαξα!”

Η διάσημη ηθοποιός και παρουσιάστρια του “Dancing with the stars” αποκάλυψε γιατί έχασε 12 κιλά...

Λίγο πριν την πρεμιέρα του “Dancing with the stars” η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για το βάρος της, τη διατροφή που κάνει, τις διατροφικές ατασθαλίες που κάνει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη ψυχανάλυση.

 
Η Ζέτα είναι μια από τις πιο όμορφες και κομψές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, πριν από λίγο καιρό όμως, η ίδια είχε χάσει πολύ βάρος και όπως αποκάλυψε στο “People” είχε φθάσει σε σημείο να δει τον εαυτό της στο σινεμά για να καταλάβει πόσο είχε αλλάξει. “Το καλό είναι πως κράτησα τη διατροφή έναν ολόκληρο χρόνο και φαίνεται πως ο μεταβολισμός μου άλλαξε, γιατί αν και έκανα χοντρές γουρουνιές τελευταία, δεν νιώθω να ξεφεύγω”, είπε και πρόσθεσε: “Πέρσι, μόλις χαλάρωσα λίγο, έχασα 12 κιλά. Μπορούσα να τρώω τις ώρες που έπρεπε και τις σωστές τροφές και όχι ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Δεν έτρωγα από άγχος και νεύρα”.
 
Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε το εξής: “Είμαι 54 κιλά, τώρα όμως έχω πάρει 2-3 κιλά, αλλά είναι μέσα στο πλαίσιο, γιατί είχα χάσει πολύ βάρος και το κατάλαβα όταν είδα την πρεμιέρα της ταινίας “Ζητείται ψεύτης”. Με είδα σε κάποια κοντινά πλάνα και τρόμαξα, γιατί είχαν μπει μέσα τα μάγουλά μου και πετούσαν τόσο τα μήλα, λες και είχα κάνει σιλικόνη. Όταν το είδα είπα: “Θεέ μου, δεν είμαι εγώ αυτή”. Δεν το έβλεπα πριν”.
 
Παράλληλα, η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τη ψυχανάλυση και ανέφερε πως αν και κάνει 4 χρόνια, τώρα άρχισε να κάνει ουσιαστική δουλειά. “Ενώ κάνω τέσσερα χρόνια ψυχανάλυση, τώρα έχω αρχίσει να κάνω στην ουσία δουλειά. Υπάρχουν πολλά που βγαίνουν από τη συζήτηση που κάνεις, αλλά δεν θέλεις να τα ακούσεις”, είπε.

Διάβαδε περισσότερα στο “People”

 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version