Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ζώδια 11 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 11/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Λαμβάνοντας υπόψη σου ότι διανύεις μια πολύ δημιουργική περίοδο θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τη σημερινή μέρα. Προώθησε τα σχέδια και τους στόχους σου, βρες λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις και διατήρησε τη νηφαλιότητά σου. Επιδίωξε συναντήσεις και προσωπικές επαφές με άτομα κύρους στα εργασιακά. Οι προτάσεις και συμβουλές τους, αλλά και η διάθεσή σου να προβάλλεις τις ικανότητές σου θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Ξέχασε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος με το σύντροφό σου και κάντε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για έναν έρωτα που θα σου χτυπήσει την πόρτα στα ξαφνικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Επωφελήσου σήμερα απ’ τις συνθήκες και άφησε τον εαυτό σου να ονειρευτεί. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, πέρασε όμορφα και ξέφυγε όσο το δυνατόν απ’ την καθημερινότητα και τα προβλήματά της. Αν και οι εργασιακές υποχρεώσεις σου είναι πολλές με έναν καλό προγραμματισμό θα αποφύγεις την πίεση. Άκουσε την καρδιά σου και όχι τη φωνή της λογικής στα συναισθηματικά. Πρόσθεσε πάθος και χρώμα στη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενθαρρυντικές είναι οι επιρροές που δέχεσαι. Το σύμπαν κάτι καλό προετοιμάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ευχάριστα γεγονότα και εξελίξεις φέρνει η σημερινή Δευτέρα. Είναι τα αποτελέσματα βέβαια των κόπων, στερήσεων και προσπαθειών σου. Το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο σε φέρνει πιο κοντά με συναδέλφους και ανώτερους σου. Συγκέντρωσε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την προώθηση των ιδεών και στόχων σου. Οι όποιες διαφορές με το σύντροφό σου θα λυθούν ευκολότερα, αν τις συζητήσεις μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου κεντρίζεται έντονα από μια νέα γνωριμία.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις