Site icon NewsIT

Ζώδια 2 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 02/10

02.10.2019 | 05:57
ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς ξεκινάει ο μήνας;

ΚΡΙΟΣ: Ο Πλούτωνας γυρίζει σε ορθή πορεία βοηθώντας στην απεμπλοκή των θεμάτων που σχετίζονται με την καριέρα, τα οικονομικά και την οικειότητα. Επιτέλους μπορείς να πεις, μιας και πολλές καταστάσεις δείχνουν να κανονικοποιούνται. Η ανάγκη σου να οργανώσεις καλύτερα τα θέματα καριέρας σου γίνεται επιτακτική, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίρνεις αιφνίδιες αποφάσεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις λίγο τα πνεύματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να περάσετε όσο το δυνατόν ένα ήρεμο και ξεκούραστο βράδυ. Εσύ που είσαι μόνη, αυτό το διάστημα καλύτερα να φροντίσεις να περάσεις απλά καλά και να μην ονειρεύεσαι το πριγκιπόπουλο από τα παραμύθια. Αρκέσου στο φλερτ και μην επενδύεις συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα μπορεί να είσαι λίγο διχασμένη ανάμεσα στο να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου ή να ασχοληθείς και να δώσεις ώθηση στα σχέδιά σου. Εγώ θα πρότεινα το πρώτο, μιας και νιώθεις αρκετά κουρασμένη και η κρίση σου είναι λίγο θολή. Με την ορθοδρόμηση του Πλούτωνα μπορείς να βάλεις σε μια νέα τάξη τα όποια δεδομένα έχεις επεξεργαστεί το προηγούμενο διάστημα στα εργασιακά και να πιστέψεις πάλι στον εαυτό σου. Η κτητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να τον κουράσει. Ιδιαίτερα αν γίνεται υπό τη μορφή ζήλιας και γκρίνιας να είσαι βέβαιη πως θα αρχίσουν τα παρατράγουδα. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις τι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι και πλέον δεν συμβιβάζεσαι με μεσοβέζικες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από σήμερα και τις επόμενες εβδομάδες φαίνεται να ξαναβρίσκεις το κέφι και την αισιοδοξία σου. Έχεις έντονα την αίσθηση και τη βεβαιότητα ότι για μια ακόμη φορά θα καταφέρεις να φτάσεις τους στόχους σου. Οι αλλαγές και οι εξελίξεις στα εργασιακά μεγενθύνουν προσωρινά τις ανησυχίες σου. Μη φέρεσαι επιπόλαια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσεξε τις ευθύνες σου απέναντί του και τον τρόπο που εκφράζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε λίγη υπομονή ακόμη να περάσει ο Άρης στο 5ο οίκο σου και να δεις θαύματα. Οι προτάσεις και οι προσφορές πραγματικά δεν θα έχουν τέλος.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version