Site icon NewsIT

Ζώδια 29 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 29/06

29.06.2019 | 07:32
ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο σήμερα και η μέρα μας θα είναι έντονα προσανατολισμένη σε ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Κάποιες εκκρεμότητες θα πρέπει να ρυθμιστούν και σημαντικές αποφάσεις να παρθούν! Μια έξοδος το βραδάκι με καλούς φίλους θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα μας γεμίσει ενέργεια. Ας κάνουμε και κάτι για τον εαυτό μας και τα πρόσωπα που αγαπάμε! Θετικά ευνοούνται: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ
Θετική η σημερινή μέρα για να καλλιεργήσεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να διευρύνεις το δίκτυο των πελατών σου. Μπορείς να μεταπείσεις και τους πιο σκεπτικούς και αναποφάσιστους με τη θέση του Κρόνου στον Αιγόκερω! Μια γνωριμία θα σε ελκύσει ερωτικά και θα χτυπήσει η καρδιά σου και πάλι. Εάν διαβλέψεις ότι είναι ένα άτομο ειλικρινές, προχώρησε και οι πλανητικές συγκυρίες σε ευνοούν. Αν βέβαια είσαι αδέσμευτη…

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια εξαιρετική μέρα για εξομάλυνση των σχέσεών σου σε προσωπικό επίπεδο, είτε πρόκειται για το ταίρι σου, είτε για φιλικά πρόσωπα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω! Εάν είσαι ελεύθερη, ίσως να περιμένεις το τέλειο ταίρι να εμφανιστεί στο δρόμο σου! Το γεγονός όμως ότι μέχρι τώρα δεν το βρήκες, μήπως οφείλεται τελικά σε σένα; Εξέτασε και αυτό το ενδεχόμενο.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version