Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Eurovision 2021: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο

Eurovision 2021: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο

Ελλάδα και Κύπρος φλερτάρουν με την πρώτη δεκάδα στη Eurovision 2021, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες. Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας της Στεφανίας Λυμπερακάκη.

Λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021, και τα στοιχήματα έχουν πάρει… φωτιά. Ελλάδα και Κύπρος φαίνεται πως έχουν τους δικούς τους Eurofans, και φλερτάρουν με την πρώτη δεκάδα!

Ιταλία, Γαλλία και Μάλτα, όμως, φαίνεται να είναι οι τρεις υποψηφιότητες που είναι πιθανό να κερδίσουν στη Eurovision 2021, αν κάποιος υπολογίζει την τάση στις στοιχηματικές εταιρίες.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, Ελλάδα και Κύπρος φαίνεται να βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα. Η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες στην 5η θέση, ενώ η Ελλάδα με την Στεφανία Λυμπερακάκη βρίσκονται στην 10η θέση.


Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2021 με το «Last Dance». Ποιο είναι το μυστικό της εμφάνισής της στη Eurovision 2021; Είναι μια κρυστάλλινη μωβ tanzanite ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski. Έχει ασορτί, πανύψηλες μπότες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς διακοσμημένες με μοτίβο κρυστάλλων και μοιάζουν με το δέρμα του φιδιού.

Έγινε ειδική επεξεργασία από μωβ μακέτα 3D σε δέρμα φιδιού και στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της κρυσταλοποίησης. Η εμφάνιση της Στεφανίας ολοκληρώνεται με ίδια κεντημένα, κρυστάλλινα μωβ γάντια.

Για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθούν special visual effects, ειδικοί φωτισμοί, σκηνοθετικά ευρήματα προηγμένης τεχνολογίας, σε ζωντανή μετάδοση υπό την καθοδήγηση του Φωκά Ευαγγελινού.

Η χορογραφία, οι γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής, αποτελούν μερικά από τα μυστικά της ελληνικής εμφάνισης στην σκηνή της Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Δείτε πλάνα από τη δεύτερη πρόβα της Στεφανίας.

https://www.youtube.com/watch?v=BgjBc-6jJoU

Δείτε το επίσημο video clip της ελληνικής συμμετοχής.

https://www.youtube.com/watch?v=Er06NBWo4bs

Eurovision 2021: Οι δύο ημιτελικοί

Η EBU έχει ανακοινώσει τη σειρά εμφάνισης των 16 και 17 χωρών που θα εμφανιστούν αντίστοιχα στον Α και Β Ημιτελικό της 65ης Eurovision. H Stefania θα ερμηνεύσει το «Last Dance» στη σκηνή της Ahoy Arena του Ρότερνταμ στην τέταρτη θέση του Β Ημιτελικού, ενώ η Κύπρος θα εμφανιστεί στον Α Ημιτελικό στην 8η θέση.

Δικαίωμα ψήφου στον Α Ημιτελικό της Eurovision 2021 έχουν οι χώρες που συμμετέχουν στον Ημιτελικό, μαζί με τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία. Η σειρά εμφάνισης στον Α Ημιτελικό, την Τρίτη 18 Μαΐου 2021:

1. Λιθουανία
2. Σλοβενία
3. Ρωσία
4. Σουηδία
5. Αυστραλία
6. Βόρεια Μακεδονία
7. Ιρλανδία
8. Κύπρος
9. Νορβηγία
10. Κροατία
11. Βέλγιο
12. Ισραήλ
13. Ρουμανία
14. Αζερμπαϊτζάν
15. Ουκρανία
16. Μάλτα

Δείτε στο ERTFLIX τις συμμετοχές του Α Ημιτελικού της Eurovision.

Στον Β Ημιτελικό, δικαίωμα ψήφου έχουν οι χώρες που συμμετέχουν στον ημιτελικό αυτό, μαζί με τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία. Η σειρά εμφάνισης στον Β Ημιτελικό, την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021:

1. Σαν Μαρίνο
2. Εσθονία
3. Τσεχία
4. Ελλάδα
5. Αυστρία
6. Πολωνία
7. Μολδαβία
8. Ισλανδία
9. Σερβία
10. Γεωργία
11. Αλβανία
12. Πορτογαλία
13. Βουλγαρία
14. Φινλανδία
15. Λετονία
16. Ελβετία
17. Δανία

Δείτε στο ERTFLIX τις συμμετοχές του B Ημιτελικού της Eurovision.

Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών στον Μεγάλο Τελικό (δέκα από κάθε ημιτελικό, η «οικοδέσποινα» Ολλανδία και οι Big Five), θα ανακοινωθεί νωρίς το πρωί της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021.

Ποιος θα πει το “12άρι” της ελληνικής κρικτικής επιτροπής

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα το ανακοινώσει φέτος ένα πρόσωπο-έκπληξη!

Ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου, του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα κατακτήσει μια σημαντική πρωτιά: θα γίνει ο νεότερος spokesperson σε όλη την 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Media Τελευταίες ειδήσεις