Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κανονικά απόψε το κεντρικό δελτίο του MEGA

Κανονικά απόψε το κεντρικό δελτίο του MEGA

Εν αναμονή συνάντησης και εις ένδειξιν καλής θελήσεως αποφάσισαν να μην κάνουν νέα στάση εργασίας. Ο λόγος για το MEGA που οι νέες περικοπές που αποφάσισε η διοίκηση του σταθμού προκάλεσαν τις αντιδράσεις των εργαζομένων και στάση εργασίας των δημοσιογράφων από τις 18:00 έως τις 24:00 χθες που είχε αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σήμερα, μετά από συναντήσεις των εργαζομένων με αντιπροσωπείες των ενώσεών τους συστάθηκε επιτροπή για να συναντηθεί αύριο με τη διοίκηση του σταθμού και να συζητήσουν για τις νέες αυτές περικοπές. Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τη διοίκηση είναι για περικοπές μισθών από 10% έως 20% και οι οποίες θα είναι 10% σε όσους οι μηνιαίες μικτές αποδοχές τους δεν ξεπερνούν τα 1300 ευρώ, 15% σε αυτούς που οι μηνιαίες μικτές αποδοχές τους είναι 1300 έως 3000 ευρώ, ενώ οι πάνω από αυτό το ποσό θα υποστούν μείωση 20%.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις ενστάσεις των εργαζομένων αφορά τους χαμηλόμισθους (τους κάτω των 1300 ευρώ) επιθυμώντας να γίνει μικρότερη μείωση του 10%, ενώ φέρεται πως υπάρχει πρόταση το… ισοδύναμο να ληφθεί από τους υψηλόμισθους (στους άνω των 3000 ευρώ), αυξάνοντας το ποσοστό του 20% της μείωσης των αποδοχών τους.

Η επιτροπή των εργαζομένων ζήτησε συνάντηση αύριο με τη διοίκηση του MEGA και εις ένδειξιν της καλής θελήσεως απέναντι στη διοίκηση του σταθμού που έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια αποφάσισαν να μην κάνουν νέα στάση εργασίας. Έτσι, απόψε στις 8 θα βγει κανονικά στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA που καταφέρνει να κερδίσει τους περισσότερους τηλεθεατές από τα υπόλοιπα κεντρικά δελτία της ζώνης του και που σίγουρα αποτελεί πλήγμα για το σταθμό της Μεσογείων να το «χάνει» από το πρόγραμμά του…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε