Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Lupin 3: Στη δημοσιότητα το επίσημο teaser της νέας σεζόν από το Netflix

Lupin 3: Στη δημοσιότητα το επίσημο teaser της νέας σεζόν από το Netflix

Επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας η τρίτη σεζόν της σειράς «Lupin» του Netflix, με τη συνδρομητική πλατφόρμα να μας δίνει μια πρώτη γεύση από όσα αναμένονται να γίνουν, δίνοντας στη δημοσιότητα το επίσημο teaser τρέιλερ.

Το «Lupin» είναι μια από τις δημοφιλέστερες σειρές του Netflix με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό, Ομάρ Σι, που υποδύεται έναν από τους πιο περιβόητους κλέφτες της Γαλλίας, που πετυχαίνει τις λείες του με τα τεχνάσματα των μυθιστορημάτων του Αρσέν Λουπέν.

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο teaser τρέιλερ της 3ης σεζόν, χωρίς να αναγράφεται ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας της, ενώ στη λεζάντα αναφέρεται:

«Πλέον κατατρεγμένος, ο Ασάν πρέπει να μάθει να ζει μακριά απ’ τη γυναίκα και τον γιο του. Ο πόνος που τους έχει προκαλέσει αναγκάζει τον Ασάν να επιστρέψει στο Παρίσι και να τους κάνει μια τρελή πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν κάπου αλλού μια νέα ζωή. Αλλά τα φαντάσματα του παρελθόντος παραμονεύουν και μια απρόσμενη ανατροπή θα κάνει άνω κάτω τα σχέδιά του».

Δείτε το teaser τρέιλερ της 3ης σεζόν του «Lupin»:

Media Τελευταίες ειδήσεις