Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Masterchef 5: Αντιμέτωποι με τον κακό εαυτό τους – Ακονίζουν τα μαχαίρια για τον τελικό

Masterchef 5: Αντιμέτωποι με τον κακό εαυτό τους – Ακονίζουν τα μαχαίρια για τον τελικό

MASTERCHEF: Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε το τελευτάιο Masterclass, και μπαίνουμε στην τελική ευεθία γκια τον μεγάλο τελικό.

MASTERCHEF: Μετά την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερα έντονης εβδομάδας, με μονομαχίες, οριστικές αποχωρήσεις και επιστροφές παικτών, που διαμόρφωσαν την τελική δωδεκάδα του διαγωνισμού, ήρθε το τελευταίο MasterClass για αυτή τη σεζόν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκλεισε τον κύκλο των MasterClass φτιάχνοντας, τι άλλο, πειραγμένα σουβλάκια, με παραγγελιές από τους δώδεκα υποψήφιους του διαγωνισμού.

Με βοηθό του τον Παύλο Χάππιλο και ψήστη τον Παναγιώτη Τζαμαλή, σκαρφίστηκε διάφορές ευρεσιτεχνίες στην κουζίνα του MasterChef 5, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ετοίμασε, για άλλη μια φορά, πεντανόστιμες γεύσεις.

Με καλεσμένο τον Χρήστο Γλωσσίδη, τα δυο μοναδικά πιάτα με την κλασσική υπογραφή ενός παλαιότερου φιναλίστ του MasterChef, αποτελούν απόδειξη πως η βαθιά γεύση βρίσκεται στην απλότητα και στη σωστή πρώτη ύλη.

Με αυτό το Masterclass, μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία, και οι αποίκτες βρίσκονται αντιμέτωπποι με τον κακό τους εαυτό…

Τι θα δούμ στο επεισόδιο της Δευτέρας;

Media Τελευταίες ειδήσεις