Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Masterchef 5: Πέφτουν οι μάσκες στην μπλε ομάδα – Απίστευτη ένταση και σκληρές κουβέντες

Masterchef 5: Πέφτουν οι μάσκες στην μπλε ομάδα – Απίστευτη ένταση και σκληρές κουβέντες

MASTERCHEF 5: Μετά τον αγώνα ασυλίας, τον οποίο κέρδισε η Ανούς, η μπλε ομάδα μπαίνει σε μία διαδσικασία… αλληλοκαρφωμάτων.

Η στιγμή της αλήθειας έφτασε για τους παίκτες της μπλε ομάδας στο Masterchef.

Στην τελευταία ομαδική δοκιμασία, οι Κόκκινοι, με αρχηγό τον Αντώνη και τις αλλαγές που πραγματοποίησε η Μαρίνα έχοντας στη διάθεσή της δύο πλεονεκτήματα, κατάφεραν να επικρατήσουν των Μπλε για πρώτη φορά κι έτσι, η δύσκολη ώρα της ψηφοφορίας για την αποχώρηση έφτασε και για την μπλε ομάδα.

Η ήττα στην ομαδική δοκιμασία έφερε τους μπλε αντιμέτωπους με την… αποχώρηση. Ο Στέφανος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, ενώ η Ανούς κέρδισε την ασυλία. Η μεγάλη ώρα της ψηφοφορίας έφτασε, και οι μάσκες πέφτουν.

Σκληρές κουβέντες και ενοχλητικές αλήθειες από τους παίκτς της μπλε ομάδας, και μετά την ψηφοφορία, έρχεται η δοκιμασία αποχώρησης.

Ποιος θα ακολουθήσει τον Στέφανο στον αγώνα για την παραμονή στο παιχνίδι; Ποιον θα ψηφίσουν οι ποαίκτες της μπλε ομάδας για αποχώρηση;  

Στο αποψινό επεισόδιο μία «τραυματική» ψηφοφορία δημιουργεί ένταση ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας και οι τόνοι ανεβαίνουν.

Δείτε το trailer για το επεισόδιο του Σαββάτου 6/3/2021

Media Τελευταίες ειδήσεις