Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Masterchef – Πορφύρης: Η Πωλίνα μπορεί να είναι μικρή και άβγαλτη, αλλά είναι οχιά

Masterchef – Πορφύρης: Η Πωλίνα μπορεί να είναι μικρή και άβγαλτη, αλλά είναι οχιά

Ο «έμπειρος» Γιώργος Πορφύρης, δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του από την κακή συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών του στο MasterChef 2023. Για πρώτη φορά, μάλιστα, φάνηκε να είναι επηρεασμένος.

Ο Πορφγύρης ανέφερε μάλιστα στην κάμερα ότι «δεν είναι ο Hulk» για να μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους συμπαίκτες του, και φάνηκε να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

«Το πώς κρατιέμαι έχει να κάνει με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Δε θα πέσω στο επίπεδο ενός ηλίθιου γιατί θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας. Θα με επηρεάσει, είναι σίγουρο.

Και τα παιδιά που αυτή τη στιγμή είναι δίπλα μου (Κόκοτας, Γιώτα, Ματσούκαρου, Μπέη), κάποια στιγμή θα βαρεθούν γιατί θα μπουν στο στόχαστρο», ανέφερε στην κάμερα ο Γιώργος Πορφύρης.

«Ο Ηλίας και ο Νίκος είναι ουδέτεροι. Ο Αλέξανδρος, ο Παύλος, η Στέλλα με έχουν άχτι τελείως. Με τον Δημήτρη έχουμε ψυχρανθεί γιατί νομίζει ότι είναι καλύτερος.

Η Πωλίνα με κράζει, μου το έχει πει κιόλας. Μπορεί να φαίνεται μικρή και άβγαλτη αλλά είναι οχιά!» πρόσθεσε ο παίκτης του Masterchef 2023.

Media Τελευταίες ειδήσεις