Site icon NewsIT

Netflix: 11+1 ταινίες που πρέπει να δεις τον Απρίλιο

01.04.2022 | 07:32
Netflix: 11+1 ταινίες που πρέπει να δεις τον Απρίλιο

Ποιες είναι οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Οι νέες ταινίες του Netflix, που βγαίνουν τον Απρίλιο είναι σίγουρα μία καλή συντροφιά προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

Δείτε ποιές ταινίες έρχονται στο Netflix τον Απρίλιο.

01/4/2022
Χορεύοντας με την Αλήθεια: Freestyle / Battle: Freestyle
Η Αμάλιε ενθουσιάζεται όταν η ομάδα χορού που έχει με τον Μίκαελ επιλέγεται σε διαγωνισμό στο Παρίσι, αλλά αποσυντονίζεται όταν ξαναβλέπει μετά από καιρό τη μητέρα της.

01/4/2022
Απόλλων 10 1/2: Παιδί στη Διαστημική Εποχή / Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood
Ένας άντρας αφηγείται ιστορίες της ζωής του από όταν ήταν δέκα χρονών στο Χιούστον του 1969, μέσα από τη φανταστική και νοσταλγική αφήγηση ενός ταξιδιού στο φεγγάρι.

01/4/2022
Πάντα Πάνω στο Καλύτερο / Forever Out of My League
Μετά την εγχείρηση, η ζωή της Μάρτα κρέμεται από μια κλωστή, ενώ ο αληθινός έρωτας είναι κοντά. Μπορεί όμως η καρδιά να επιβληθεί σε παλιά μυστικά – και μια άστατη μοίρα;

06/4/2022
Φουριόζα / Furioza
Μια αστυνομικός κάνει στον πρώην της μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί: είτε θα εισχωρήσει και θα καταδώσει μια συμμορία χούλιγκαν είτε ο αδελφός του θα πάει φυλακή.

08/4/2022
Χορεύοντας στο Γυαλί / Dancing on Glass
Όταν η πίεση απειλεί μια μπαλαρίνα που πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση, τότε μαζί με μια άλλη χορεύτρια βρίσκουν ελπίδα στη φιλία τους, ξεφεύγοντας από τον αληθινό κόσμο.

08/4/2022
Metal Lords
Οι απροσάρμοστοι έφηβοι Χάντερ και Κέβιν ξέρουν καλά πώς θα λάμψουν: πρέπει να αφοσιωθούν στη μέταλ, να κερδίσουν τη Μάχη των Συγκροτημάτων και να δοξαστούν ως θεοί.

08/4/2022
Στο Ενδιάμεσο / The In Between
Μια πληγωμένη έφηβη χάνει τον έρωτα της ζωής της σε ένα τραγικό ατύχημα και αρχίζει να πιστεύει ότι της στέλνει σημάδια από τον τάφο.

15/4/2022
Διαλέγεις ή Πεθαίνεις / Choose or Die
Θέλοντας να κερδίσουν ένα αζήτητο χρηματικό έπαθλο, δύο φίλοι επανεκκινούν ένα μυστήριο παιχνίδι του ’80 και μπαίνουν σ’ έναν σουρεαλιστικό κόσμο τρόμου άλλου επιπέδου.

20/4/2022
Η Καμπή / The Turning Point
Ένας τεμπέλης που κάνει ό,τι μπορεί για να αποφεύγει τις συγκρούσεις γίνεται φίλος με έναν επικίνδυνο κακοποιό που μπουκάρει ξαφνικά στη ζωή του.

22/4/2022
Καλοκαιρινές Βόλτες / Along for the Ride
Η επιμελής Όντεν γνωρίζει το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο τον μυστηριώδη Ιλάι, ο οποίος τη βοηθά με νυχτερινές περιπέτειες να ζήσει την ανέμελη εφηβική ζωή που δεν είχε.

29/4/2022
Ταξίδι του Μέλιτος με τη Μαμά / Honeymoon with My Mother
Ένας θλιμμένος άντρας που τον παράτησαν λίγο πριν από τον γάμο αναγκάζεται να κάνει το ταξίδι του μέλιτος… με την αυταρχική μητέρα του.

29/4/2022
Rumspringa
Ταξιδεύοντας προς το Βερολίνο, ένας νεαρός άντρας Άμις που οδεύει προς την ενηλικίωση επανασυνδέεται με τις ρίζες του, ερωτεύεται και παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version