Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Netflix: 15 σειρές που δεν πρέπει να χάσετε τον Οκτώβριο

Netflix: 15 σειρές που δεν πρέπει να χάσετε τον Οκτώβριο

Ποιες είναι οι σειρές που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Οι νέες παραγωγές του Netflix, που αναμένουμε να βγουν τον Οκτώβριο είναι σίγουρα μία καλή συντροφιά προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι. Εκτός από τις πρωτότυπες σειρές που έρχονται να σας ξκαθηλώσουν, δύο σημαντικές προσθήκες θα σας κρατήσουν… κολλημένους στον καναπέ σας. Την 1η Οκτωβρίου έρχεται στο Netflix το Seinfeld, ενώ στις 23 Οκτωρβίου το Office.

Ποιές σειρές έρχονται όμως στο Netflix τον Οκτώβριο;

01/10/2021

Οικιακή Βοηθός: Σειρά μίας σεζόν / MAID

Αφού δραπετεύει από μια κακοποιητική σχέση, μια νεαρή μητέρα βρίσκει δουλειά ως καθαρίστρια, καθώς παλεύει να ζήσει το παιδί της και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον.

04/10/2021

Στη Γειτονιά μου: Σεζόν 4 / On My Block: Season 4

Δύο χρόνια αφού οι δρόμοι τους χώρισαν, οι Ρούμπι, Τζαμάλ, Μονσέ και Σίζαρ βιώνουν νέες απειλές και πρέπει να αποφασίσουν αν η φιλία τους είναι όντως αδελφική.

07/10/2021

Ο Κώδικας των Δισεκατομμυρίων Δολαρίων: Σειρά μίας σεζόν / The Billion Dollar Code

Στο Βερολίνο του ’90, ένας καλλιτέχνης και ένας χάκερ εφευρίσκουν έναν νέο τρόπο για να βλέπουν τον κόσμο. Χρόνια μετά, τρέχουν την Google στα δικαστήρια για την πατέντα.

08/10/2021

Pretty Smart: Σεζόν 1

Η διαβαστερή Τσέλσι ανακαλύπτει ότι έχει πολλά να μάθει ακόμα για την ευτυχία, όταν αναγκάζεται να μετακομίσει με τη ζωηρή της αδελφή και τους τρεις συγκατοίκους της.

08/10/2021

Οικογενειακή Επιχείρηση: Σεζόν 3 / Family Business: Season 3

Αιχμάλωτοι σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι, οι Αζάν έρχονται αντιμέτωποι με ευέξαπτους απαγωγείς, ένα αδιανόητο νέο προϊόν και ένα απίστευτο οικογενειακό μυστικό.

14/10/2021

Άλλη Ζωή: Σεζόν 2 / Another Life: Season 2  

Η κατάσταση είναι κρίσιμη για τη Νίκο και το πλήρωμά της που γίνονται μάρτυρες του αφανισμού ενός πλανήτη. Πώς διαπραγματεύεται κανείς με τόσο βάναυσους εξωγήινους;

15/10/2021

Εσύ: Σεζόν 3 / You: Season 3  

Παντρεμένοι πλέον και με ένα παιδί, ο Τζο και η Λοβ προσπαθούν να ζήσουν μια κανονική ζωή στο εύπορο Μάντρε Λίντα. Όμως, οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.

22/10/2021

Locke & Key: Σεζόν 2

Η σειρά μαγικού μυστηρίου από κόμικ των Τζο Χιλ και Γκάμπριελ Ροντρίγκεζ επιστρέφει για μια νέα σεζόν.

22/10/2021

Inside Job: Μέρος 1

Για τους υπαλλήλους του τμήματος εσωτερικών συνωμοσιών, οι συνωμοσίες δεν μένουν απλώς στη θεωρία – είναι αληθινές. Και η συγκάλυψή τους είναι σκέτη ταλαιπωρία.

22/10/2021

Adventure Beast: Ο Περίεργος Κόσμος των Ζώων: Σεζόν 1 / Adventure Beast

Ο ειδικός άγριας ζωής Μπράντλεϊ Τρέβορ Γκριβ γυρίζει τον κόσμο και ζει περιπέτειες, αποκαλύπτοντας παράξενες, απίθανες και απόλυτα ασήμαντες πληροφορίες για τη φύση.

22/10/2021

Δυναστεία: Σεζόν 4 / Dynasty: Season 4

Ένας γάμος, μια κηδεία, ένα νέο μέλος στην οικογένεια και πολύ δράμα για τους Κόλμπι και τους Κάριγκτον σε αυτήν τη σεζόν.

29/10/2021

Μυθομανής: Σεζόν 2 / Mythomaniac: Season 2

Καθώς η αλήθεια για τον Λορέντζο αποκαλύπτεται, η Ελβιρά προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την οικογένειά της που βρίσκει διέξοδο και παρηγοριά σε νέες ιδέες και έρωτες.

29/10/2021

Ο Κόλιν σε Άσπρο και Μαύρο: Σεζόν 1 / Colin in Black & White

Αυτή η δραματική σειρά των Κόλιν Κάπερνικ και Έιβα Ντουβερνέ σκιαγραφεί τα σχολικά χρόνια του Κάπερνικ και τις εμπειρίες που τον ώθησαν να γίνει ακτιβιστής.

29/10/2021

Ο Χρόνος που Σου Δίνω: Σεζόν 1 / The Time It Takes

Η Λίνα μετακομίζει, ψάχνει δουλειά και δοκιμάζει νέα πράγματα… προσπαθώντας να ξεχάσει την πρώτη της αγάπη. Πρωταγωνιστούν οι Νάντια ντε Σαντιάγο και Άλβαρο Θερβάντες.

Έρχεται τον Οκτώβριο

Αστρολογικός Οδηγός για Ραγισμένες Καρδιές: Σεζόν 1 / An Astrological Guide for Broken Hearts

Μια σουρεαλιστική και κωμική σειρά από το μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Σίλβια Τζούκα.

Media Τελευταίες ειδήσεις