Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Netflix: Η σειρά τρόμου που βλέπουν όλοι αυτή την στιγμή

Netflix: Η σειρά τρόμου που βλέπουν όλοι αυτή την στιγμή

Μετά τη σειρά «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story» και τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε για το Netflix, ο Ράιαν Μέρφι επέστρεψε με το «The Watcher.

Πρόκειται για μία σειρά μυστηρίου που έχει ήδη σκαρφαλώσει στις κορυφαίες θέσεις της πλατφόρμας στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Η μίνι σειρά τρόμου του Ράιαν Μέρφι, αλλά και του Ίαν Μπρέναν, είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα που είχαν συμβεί στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού, λάμβαναν κάποια γράμματα από έναν άγνωστο για πολλά χρόνια, λέγοντας μάλιστα ότι παρακολουθούσε το σπίτι τους για δεκαετίες. Έχει πρωταγωνιστές τους Ναόμι Γουότς και Μπόμπι Καναβάλε.

Οι Γουότς και Καναβάλε υποδύονται ένα ζευγάρι που μετακομίζουν με τα δύο παιδιά τους σε μία πανέμορφη κατοικία στα προάστια του Νιου Τζέρσει.

Σύντομα όμως το όνειρο που ζούνε μετατρέπεται σε ένα εφιάλτη όταν αρχίζουν να λαμβάνουν ζοφερά γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται «The Watcher», μια μυστηριώδη φιγούρα που γνωρίζει τα πάντα για αυτούς. Αυτά γίνονται η αφορμή για να ξεδιπλωθούν δυσοίωνα μυστικά της γειτονιάς και των ιδιαίτερα παράξενων γειτόνων τους.

Το «The Watcher» αποτελείται από 7 επεισόδια και είναι διαθέσιμο στο ελληνικό Netflix.

Όταν η οικογένεια Μπράνοκ μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων της στα προάστια, σύντομα η ζωή της γίνεται κόλαση.

Τα σκοτεινά γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται «The Watcher» αποτελούν την αρχή, καθώς ξετυλίγονται τα δυσοίωνα μυστικά της γειτονιάς. Εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του περιβόητου σπιτιού «Watcher» στο Νιου Τζέρσι.

Δημιουργοί: Ράιαν Μέρφι και Ίαν Μπρέναν.

Διεύθυνση παραγωγής: Ράιαν Μέρφι, Ίαν Μπρέναν, Αλέξις Μάρτιν Γούνταλ, Έρικ Κόβτουν, Μπράιαν Άνκλες, Έρικ Νιούμαν, Πάρις Μπαρκλέ, Ναόμι Γουότς, Άριελ Σούλμαν, Χένρι Τζουστ, Σκουπ Βάσερσταϊν.

Καστ: Ναόμι Γουότς, Μπόμπι Καναβάλε, Τζένιφερ Κούλιτζ, Μία Φάροου, Μάργκο Μαρτιντέιλ, Τέρι Κίνεϊ, Τζο Μαντέλο, Ρίτσαρντ Κάιντ, Νόμα Ντουμεζγουένι, Κρίστοφερ ΜακΝτόναλντ, Μάικλ Νούρι, Ίζαμπελ Γκράβιτ, Χένρι Χάντερ Χολ, Λουκ Ντέιβιντ Μπλουμ.

Media Τελευταίες ειδήσεις