Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Netflix: Οι άγνωστοι κωδικοί για να «ξεκλειδώσετε» χιλιάδες ταινίες και σειρές

Netflix: Οι άγνωστοι κωδικοί για να «ξεκλειδώσετε» χιλιάδες ταινίες και σειρές

Πως μπορείνε να ανακαλύψετε τις δεκάδες «κρυμμένες» κατγορίες στο Netflix με ταινίες και σειρές που ίσως δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν στην πλατφόρμα.

Αν και μπορεί να είστε σχεδόν βέβαιοι ότι έχετε εξαντλήσει το περιεχόμενο του Netflix, είναι πιθανόν απλά να μην γνωρίζετε ότι υπάρχουν και «κρυμμένες» κατηγορίες με χιλιάδες ταινίες και σειρές από όλες τις κατηγορίες.

Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί το Netflix είναι πιθανόν να σας βγάζει μόνο αυτές τις κατηγορίες που θεωρεί πως είναι πιθανό να παρακολουθήσετε, και πολλές φορές οι επιλογές που βρίσκετε μπορεί να είναι περιορισμένες, ένα πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Independent έρχεται να φέρει στην επιφάνεια όλες τις «κρυμμένες» επιλογές.

Ένας συνδυασμός αριθμών μπορεί να σας ανοίξει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη επιλογών, που ανταποκρίνεται στα δικά σας γούστα, όπως για παράδειγμα, εάν λατρεύετε ταινίες και σειρές εποχής, όπως το Downton Abbey, τότε πληκτρολογήστε στην αναζήτηση των κωδικό 12123 και θα σας αποκαλυφθούν επιλογές που σας ταιριάζουν.

Το μόνο, δηλαδή, που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πληκτρολογήσετε τον αντίστοιχο κωδικό που θέλετε (o κωδικός που είναι σε παρένθεση) στο πεδίο της αναζήτησης του Netflix..

Δείτε τη λίστα με όλες τις «κρυμμένες» κατηγορίες περιεχομένου.

Περιπέτειας και δράσης (1365)

Anime (7424)

Παιδικές και οικογενειακές ταινίες (783)

Κλασικές ταινίες (31574)

Κωμωδίες (6548)

Cult ταινίες (7627)

Ντοκιμαντέρ (6839)

Ταινίες τρόμου (8711)

Ανεξάρτητες ταινίες  (7077)

Μουσική (1701)

Ρομαντικές ταινίες (8883)

Sci-Fi & Fantasy (1492)

Θρίλερ (8933)

Μη αγγλόφωνες ταινίες (7462)

Media Τελευταίες ειδήσεις