Κυριακή, 2 Ιουν.
22oC Αθήνα

Παντελής Καψής: “Αστεία τα περί μαύρης εργασίας στην ΔΤ”- Γιακουμάτος: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε το 95% μέσα στην ΕΡΤ- Να κοπεί το ρεύμα”!

Παντελής Καψής:  “Αστεία τα περί μαύρης εργασίας στην ΔΤ”- Γιακουμάτος: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε το 95% μέσα στην ΕΡΤ- Να κοπεί το ρεύμα”!

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα βγει το πρώτο δελτίο ειδήσεων από τη ΔΤ

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΜΕΓΚΑ, βγήκε ζωντανά ο Υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, για να μιλήσει για το…εμπάργκο που έχουν κάνει τα κόμματα της αντιπολίτευσης και δεν στέλνουν εκπροσώπους τους στην ΔΤ και να σχολιάσει τα όσα ακούγονται περί “μαύρης” εργασίας…

“Είναι παράλογο και αντιδημοκρατικό να μην πηγαίνουν στην ενημερωτική εκπομπή της ΔΤ. Αν όλη η αντιπολίτευση δεν πηγαίνει, δεν μπορεί να λειτουργήσει…”

“Κάνουν κακό και στη ΔΤ, αλλά και στην ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Στο κάτω κάτω, η Αντιπολίτευση θέλει καλή ΔΤ. Όλοι μαζί πρέπει να ξαναχτίσουμε τη ΔΤ, βλέπουμε ένα μποϋκοτάζ. Τι θέλουν να πάμε χωρίς ΔΤ στις Ευρωεκλογές”;
 
H κουβέντα…άναψε με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο και τον Γιώργο Βαρεμένο να λογομαχούν σχετικά με τη…συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην παλιά ΕΡΤ αλλά και τη λύση που πρέπει να δοθεί!

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε το 95% μέσα στην ΕΡΤ, πάτε να τους δώσετε το 25% για αυτό αντιδρούν”, παρενέβη ο Γεράσιμος Γιακουμάτος… “Το μαγαζί λειτουργούσε με δικούς του κανόνες…! Το ρεύμα ποιός το πληρώνει στην υπό κατάληψη κτίριο ; Να κοπεί το ρεύμα”!

Δείτε το βίντεο

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε