Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πέτρος Κωστόπουλος: Από τον… “Πέτρο και το Λύκο” στο πρωινό του MEGA

Πέτρος Κωστόπουλος: Από τον… “Πέτρο και το Λύκο” στο πρωινό του MEGA

Είναι το όνομα των ημερών για τους τηλεοπτικούς συντάκτες. Ο Πέτρος Κωστόπουλος, είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο πρωινό του σταθμού, μετά τη μεταγραφή τους στον ΑΝΤ1!

Κι αν για τους περισσότερους, η μεταγραφή της Φαίης και του Γιώργου στον ΑΝΤ1 ήταν… “η μεταγραφή του καλοκαιριού”, για άλλους τόσους, το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει το επιτυχημένο πρωινό δίδυμο, ήταν το… αμέσως επόμενο ζητούμενο.

Χθες, το MEGA, με μια επίσημη ανακοίνωση, έκανε γνωστό ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα παρουσιάζει πλέον το “ΠΡΩΙΝΟ MOU” και μαζί του θα είναι οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Βίκυ Παγιατάκη, Άκης Πετρετζίκης και Άρης Καβατζίκης.
Και ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποια θα είναι η συμπαρουσιάστριά του, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ξεκινά και την προετοιμασία για τη βραδινή εβδομαδιαία εκπομπή του, που θα ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα του Mega.

Άλλη μια πρόκληση για τον Πέτρο Κωστόπουλο που τον γνωρίσαμε μέσα από τα περιοδικά του και στη συνέχεια έγραψε τις δικές του σελίδες στην ιστορία της ελληνικές τηλεόρασης.

Το 1994 έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εκπομπή. “Ο Πέτρος και ο λύκος”, στο Star… (Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο)

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε