Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Stranger Things 4: Αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα

Stranger Things 4: Αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα

Η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Stranger Things είναι προ των πυλών, καθώς η γνωστή παρέα της Eleven και του Hawkins επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στο Netflix και το τελευταίο τρέιλερ προετοιμάζει τους θαυμαστές της σειράς για το τι θα ακολουθήσει.

Το Netflix έχει… φορτσάρει για τα καλά την προώθηση της νέας σεζόν του Stranger Things και λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα (27.5.2022), δημοσιεύει το τελευταίο τρέιλερ ενώ ήδη έχει δώσει στη δημοσιότητα και τα πρώτα 8 λεπτά του πρώτου επεισοδίου της 4ης σεζόν.

«Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Χόκινς. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down», αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν του Stranger Things.

Στο καστ επιστρέφουν όλοι οι γνωστοί και αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke ενώ επιστρέφει και ο Matthew Modine, που υποδύεται ξανά τον Dr. Martin Brenner, αλλά και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως “Jaqen H’ghar” στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Media Τελευταίες ειδήσεις