Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Survivor – Κονδυλάτος για Κοψιδά και Τριαντάφυλλο: «Ο ένας είναι διαβολικός και ο άλλος σαλτιμπάγκος»

Survivor – Κονδυλάτος για Κοψιδά και Τριαντάφυλλο: «Ο ένας είναι διαβολικός και ο άλλος σαλτιμπάγκος»

SURVIVOR: Ανεπανάληπτες σκηνές στο Συμβούλιο του νησιού, καθώς οι παίκτες του Survivor μίλησαν έξω από τα δόντια. 

SURVIVOR: Το επεισόδιο της Τετάρτης ήταν γεμάτο εντάσεις και «μπηχτές» από τους παίκτες και των δύο ομάδων. Ο Τριαντάφυλλος δέχτηκε «πυρά» τόσο από τον Περικλή Κονδυλάτο όσο και από τον Τζέιμς Καφετζή, αλλά και αυτός αποκάλυψε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου ζήλευε την Κάτια Ταραμπάνκο.

Το κλίμα στην παραλία των «κόκκινων» ήταν ιδιαίτερα βαρύ για τον Περικλή Κονδυλάτο. Ο παίκτης που ήταν υποψήφιος για αποχώρηση εκτόξευσε φαρμακερά βέλη για μία ακόμη φορά εναντίον του Γιώργου Κοψιδά και του Τριαντάφυλλου.

«Είναι σίγουρο ότι έχω καταψηφιστεί από τον Γιώργο (Κοψιδά) και τον Τριαντάφυλλο. Έχουν, αυτή τη στιγμή, βαφτίσει σαν ήρωες της ομάδας των Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος».

Ο Κοψιδάς ξαναμετρά τις κούπες και τις κουταλιές

James σε Τριαντάφυλλο: Με τον Πάνο σου τελείωσαν οι σφαίρες;

Στον δύσκολο στίβο μάχης, οι δύο ομάδες, οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε» συμμετείχαν σε ένα αγώνισμα με έπαθλο φυστικοβούτυρο. Νικητές της δοκιμασίας αναδείχθηκαν οι «Μπλε» με σκορ 10-7, πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή αφού ήταν πίσω με 6-1.

Το Συμβούλιο του Νησιού μύριζε μπαρούτι… Πρωταγωνιστής ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αποκάλυψε από την πλευρά του πως η Ελευθερία Ελευθερίου ζήλευε την Κάτια Ταραμπάνκο και ισχυρίστηκε πως η τραγουδίστρια είχε χαρακτηρίσει ως «παίκτρια reality» το μοντέλο σε εκείνον και στον Πάνο Καλλίδη.

Συμβούλιο του νησιού

Ως προς τις υποψηφιότητες για αποχώρηση, δημοφιλέστερος παίκτης των «Κόκκινων» αναδείχθηκε μετά απο ψηφοφορία η Ανθή Σαλαγκούδη, έτσι διαγράφοντας την υποψηφιότητά της και εκείνη πρότεινε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο δεύτερος δημοφιλέστερος παίκτης των «Κόκκινων», ο Γιώργος Κοψιδάς, πρότεινε προς αποχώρηση την Ασημίνα Ιγγλέζου για να συμπληρωθεί η τριάδα των υποψηφιοτήτων.

Οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Ασημίνα Ιγγλέζου. Η παίκτρια που αποχώρησε από το νησί και το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι η Ελίζαμπεθ.

Media Τελευταίες ειδήσεις