Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor All Star: 4 «μπλε» υποψηφιότητες, 2 «κόκκινες» αποβολές και μια παλιά κόντρα

Survivor All Star: 4 «μπλε» υποψηφιότητες, 2 «κόκκινες» αποβολές και μια παλιά κόντρα

Για πρώτη φορά στο Survivor All Star όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες προέρχονται από την ομάδα των Μαχητών. Είναι όμως και οι Διάσημοι «λαβωμένοι», αφού εκείνοι έχασαν δυο παίκτριες και μάλιστα πολύ δυνατές.

Οι καταγγελίες του Νίκου Μπάρτζη πως είδε στη ζούγκλα την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνουν κινητό από έναν ντόπιο, επιβεβαιώθηκαν και η παραγωγή του Survivor All Star αποφάσισε με… συνοπτικές διαδικασίες να διώξει τις δυο παίκτριες.

Η αποκάλυψη του Μπάρτζη στο Συμβούλιο μετά την τρίτη νίκη των Κόκκινων σε αγώνα ασυλίας προκάλεσε έκρηξη οργής από τους Μπλε και ανάγκασε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώσει ότι το Συμβούλιο διακόπτεται λόγω της έντασης.

Δεν ήταν αυτός μόνο ο λόγος, ήταν και ότι η παραγωγή ήθελε να εξακριβώσει αν ο Μπάρτζης έλεγε αλήθεια.

  

Και όπως προέκυψε, έλεγε, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την ετυμηγορία για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα…

  

Αφού οι δυο παίκτριες αποβλήθηκαν, οι υπόλοιπο στο Survivor All Star έπρεπε να συνεχίσουν τη… ζωή τους και οι Μπλε να ψηφίσουν για άλλη μια φορά, που έχασαν ακόμη ένα αγώνισμα ασυλίας, αλλά αυτή τη φορά πιο δύσκολα από τις προηγούμενες δύο…

Από την ψηφοφορία, προέκυψε ότι τις ψήφους συγκέντρωσαν δυο παίκτριες, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ρία Κολοβού.

  

Η τελευταία και καθοριστική ψήφος ήταν για τη Ρία κι έτσι εκείνη είναι η τέταρτη υποψηφία των Μπλε μετά τον Κρις Σταμούλη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την Εύη Σαλταφερίδου.

  

  

  

Η παλιά κόντρα

Πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, όμως, στο Survivor All Star φαίνεται ότι «αναβιώνει» και μια κόντρα από τα παλιά: αυτή που είχαν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Εύη Σαλταφερίδου απ’ όταν είχαν ξαναβρεθεί στον Άγιο Δομίνικο…

Ο πρώτος δεν… «κράτησε» τα λόγια του και επιτέθηκε στη συμπαίκτριά του.

«Ακούστηκαν κάποια πράγματα χθες στο συμβούλιο ότι υποκινώ ανθρώπους, έχω μένος. Όταν ακούω κάποιον να λέει για κάποιον άλλον τέτοιους χαρακτηρισμούς -εγώ τα έχω λύσει τα προβλήματά μου- λέει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του άλλου, παρά για αυτόν που μιλά. Έχω έρθει εδώ με πάρα πολύ καλή διάθεση και βλέπω έναν άνθρωπο να τραβά κάτω όλη την ομάδα με τους χαρακτηρισμούς του και την επιθετική συμπεριφορά του.

Αυτό το πράγμα το δήλωσα και στην κάλπη και θέλω να το καταλάβει κι ο κόσμος ότι ίσως πρέπει να θυσιαστεί ένας άνθρωπος για να πάρουμε μπροστά οι Μαχητές» είπε αρχικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην κάμερα του Survivor.

  

Στην συνέχεια η Εύη ξέσπασε σε κλάματα για τα σχόλια που έχει δεχτεί από τον συμπαίκτη της: «Ήλπιζα ότι ο Σώζων ήρθε με άλλες διαθέσεις και να ζήσει το Survivor αγωνιστικά για δικό του όφελος και να το χαρεί. Μάλλον για κάποιον λόγο δεν πιστεύει στις ικανότητές του και πιστεύει ότι μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά» είπε αρχικά.

«Νομίζω ότι γύρισα 5 χρόνια πίσω κι έχω αναβιώσει τα συναισθήματα του τότε. Ήταν από τις λίγες φορές που ήθελα να φύγω από το Survivor. Το να μην σε αφήνει να μιλήσεις γιατί νιώθει ότι πουλά αυτό το πράγμα και ότι είσαι ο πιο αδύναμος στον έξω κόσμο, δεν ξαναγίνεται… Ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου και θα το αλλάξει. Νομίζει ότι είμαι η εύκολη λύση κι η περπατημένη…» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.

  

  

Η συνέχεια απόψε (01.02.2023) στις 21:00 με… αποχώρηση από το Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις