Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor All Star: Αποβλήθηκαν Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα – Επιβεβαιώθηκε ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor All Star: Αποβλήθηκαν Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα – Επιβεβαιώθηκε ο Νίκος Μπάρτζης

«Έγκλημα» και τιμωρία για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα. Οι δυο παίκτριες των Διασήμων αποβλήθηκαν από το Survivor All Star, αφού τα όσα κατήγγειλε ο Νίκος Μπάρτζης για επικοινωνία τους με τον… έξω κόσμο, αποδείχθηκαν.

Εκρηκτικό το αποψινό (31.01.2023) επεισόδιο του Survivor All Star, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα να «συλλαμβάνονται» με κινητό, κάτι που αποτελεί παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού και την παραγωγή, μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη, να τις διώχνει από το παιχνίδι.

Ο παίκτης των «κόκκινων» είχε περίεργη συμπεριφορά μετά τον τρίτο νικηφόρο αγώνα ασυλίας της ομάδας του. Το γεγονός πως δεν… έφαγε τα ψάρια που έπιασαν οι συμπαίκτες του, συζητήθηκε έντονα και όλοι αναρωτιούνταν τι είχε. Ακόμη και η… Κατερίνα Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου…

Ο ίδιος το μόνο που έλεγε ήταν πως ήθελε να μιλήσει στην παραγωγή του Survivor All Star γιατί είχε συμβεί κάτι παράνομο. Το οποίο και αποκάλυψε στο συμβούλιο του νησιού.

  

  

  

Όταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος του ζήτησε να μιλήσει, ο Νίκος Μπάρτζης είπε ότι ακολούθησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα στο δάσος και τις έπιασε να έρχονται σε επαφή με έναν τρίτο άνθρωπο και να έχουν κινητό και τσιγάρα.

Όταν ειπώθηκαν αυτά, επικράτησε πανζουρλισμός, με τους παίκτες των Μπλε να φωνάζουν και να αποχωρούν έξαλλοι από το συμβούλιο. Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η διαδικασία ώστε η παραγωγή να εξετάσει αν τα λεγόμενα του Μπάρτζη ήταν αλήθεια.

  

Έξω από το συμβούλιο, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέμενε ότι δεν είχε κινητό. Αλλά κανείς δεν την πίστεψε, με τους συμπαίκτες της να πιστεύουν τον Μπάρτζη.

  

  

Στο έκτακτο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα είχαν όντως συναντηθεί με ντόπιο, ο οποίος τους έδωσε κινητό. Έτσι, η παραγωγή αποφάσισε να τις διώξει από το παιχνίδι.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός έγινε έρευνα από την παραγωγή και το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού.

Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε.

Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor».

  

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι ισορροπίες στο Survivor All Star ανατρέπονται…

Media Τελευταίες ειδήσεις