Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor All Star: Εκτός αγώνα Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης

Survivor All Star: Εκτός αγώνα Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης

Μετά το… σοκ της μίξης των ομάδων, ακόμη μια ανακοίνωση έρχεται να αφήσει άφωνους τους παίκτες του Survivor All Star. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Στο τρέιλερ του σημερινού (27.03.2023) επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός ενημερώνει τους παίκτες των δυο ομάδων του Survivor All Star πως ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι εκτός γιατί έχουν «συλληφθεί» να παραβιάζουν κανόνες του παιχνιδιού.

Δεν είναι ίδια η παράβαση των δυο παικτών. Το μέλλον τους στο Survivor All Star είναι άγνωστο, αφού ο Γιώργος Λιανός λέει πως πρέπει να εξεταστεί τι ακριβώς έχει γίνει για να αποφασίσει η παραγωγή!

Μόλις μια μέρα μετά τη μίξη των ομάδων μια νέα ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έρχεται να προκαλέσει προβληματισμό στους Μπλε και στους Κόκκινους.

Οι ισορροπίες αλλάζουν πλέον δραστικά για τους παίκτες του Survivor All Star.

Κι αν το χθεσινό Συμβούλιο και οι εξελίξεις που έφερε ξάφνιασαν τους Survivors απόψε έρχεται ένα Συμβούλιο διαφορετικό από τα άλλα.

Τι θα γίνει με τους δυο παίκτες; Ομάδα θα χάσει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας; Ποιος θα είναι ο νέος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor All Star μετά την Ελευθερία Ελευθερίου;

  

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις