Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor All Star: Εύη Σαλταφερίδου και Κώστας Αναγνωστόπουλος οι νέοι υποψήφιοι – Χαμός στο συμβούλιο

Survivor All Star: Εύη Σαλταφερίδου και Κώστας Αναγνωστόπουλος οι νέοι υποψήφιοι – Χαμός στο συμβούλιο

Δύσκολα τα πράγματα για τους Μαχητές στο Survivor All Star! Νέα ήττα στον αγώνα ασυλίας και Εύη Σαλταφερίδου και Κώστας Αναγνωστόπουλος ρίχθηκαν στον… τάκο.

Η ήττα φέρνει γκρίνια και ο κανόνας βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στη Μπλε ομάδα του Survivor All Star. Η υποψηφιότητες της Εύης Σαλταφερίδου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου έβαλαν φωτιά στο Συμβούλιο, με τους Κόκκινους να παίρνουν θέση.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε αγώνα ασυλίας, οι Μαχητές ηττήθηκαν με 10-2 από τους Διάσημους κι έτσι θα έπρεπε να βγάλουν άλλους δυο υποψήφιους για αποχώρηση.

Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα φάνηκε αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος, όταν οι παίκτες διαφώνησαν για το αν φταίει το κακό κλίμα στην καλύβα ή όχι για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Ο Ηλίας Γκότσης ήταν εκείνος που έθεσε το θέμα αλλά κάποιοι συμπαίκτες του, διαφώνησαν…

 

Τα πράγματα δεν έφτιαξαν όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού.

Οι Μαχητές ψήφισαν έτσι που λίγο… έλειψε αντί για έναν, να βγάλουν τρεις υποψηφίους. Τελικά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος τη… γλίτωσε στο παρά 5′ και οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Εύη Σαλταφερίδου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 

 

Στο χθεσινό (29.01.2023) συμβούλιο του νησιού στο Survivor, οι μπλε έριξαν στον τάκο τον Κρις Σταμούλη, ο οποίος τόνισε ότι είναι μέσα στο παιχνίδι μόνο μία εβδομάδα.

Μετά τη νέα ψηφοφορία, επικράτησε νέα ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους Κόκκινους να διαφωνούν με την ψήφο των Μπλε στην Εύη Σαλταφερίδου και να λένε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα έπρεπε να είναι υποψήφια.

Ο Κώστας δήλωσε πως το περίμενε, δεν υπάρχουν κλίκες και τον ψήφισαν και φίλοι του, ενώ η Εύη Σαλταφερίδου μίλησε για κλίκες και… πουλάκια.

 

 

Το επόμενο επεισόδιο του Survivor All Star, αύριο (31.01.2023) στον ΣΚΑΪ θα είναι κάτι περισσότερο από εκρηκτικό…

Media Τελευταίες ειδήσεις