Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Τα άγνωστα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Τα άγνωστα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο

Μπορεί οι περισσότεροι στην Ελλάδα να ζουν σε ρυθμούς Survivor και να παθιάζονται με κάθε επεισόδιο, αλλά τα γυρίσματα έχουν φτάσει στο τέλος τους για το ριάλιτι που καθήλωσε το κοινό τους τελευταίους 4,5 μήνες.

Ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια του σαρωτικού Survivor, οι άνθρωποι της παραγωγής και οι παίκτες που συνεχίζουν για τον ημιτελικό έχουν αρχίσει να τα μαζεύουν από τον Άγιο Δομίνικο. Έχουν μάλιστα ολοκληρωθεί και τα γυρίσματα για τα αγωνίσματα που θα προβληθούν στην Αθήνα στον ημιτελικό, με τους παίκτες να “φυγαδεύονται” εντός των ημερών στο εξωτερικό ώστε να μην υπάρξουν διαρροές μέχρι την αποκάλυψη των εξελίξεων στα επεισόδια και την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Πίσω στην Ελλάδα ωστόσο η αγωνία με τις διαρκείς ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του φανατικού κοινού που αγωνιά για το ποιοι παίκτες θα καταφέρουν να συνεχίσουν στον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό. Γιώργος Αγγελόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας παραμένουν στο Survivor, με το φανατικό κοινό να περιμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι παίκτες μάλιστα δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με κανέναν ώστε να μην προδοθούν οι εξελίξεις μέχρι και την επιστροφή τους στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Survivor. Θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά μετά από μήνες να απολαύσουν το φαγητό τους χωρίς να πρέπει να το διεκδικήσουν με αγωνίσματα!

Η παραγωγή του ελληνικού Survivor αναμένεται να πει το στερνό αντίο στον Άγιο Δομίνικο το Σάββατο, με τον ημιτελικό και τον τελικό να πραγματοποιούνται στις 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα στην Αθήνα. Ο παραγωγός του Survivor, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Survivor Panorama η Ελεονώρα Μελέτη, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και απομένει να προβληθούν τα επεισόδια των αποχωρήσεων που θα οδηγήσουν και στην ολοκλήρωση του ριάλιτι πριν από τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Διπλό χτύπημα με ανατροπές!

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε