Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας η δυάδα του τελικού

Survivor: Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας η δυάδα του τελικού

Ο τελικός του φετινού Survivor θα είναι… ανδρική υπόθεση, με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα να είναι οι δυο παίκτες που θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στο Γαλάτσι, όπως κάθε χρόνο, έγινε και φέτος ο ημιτελικός του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να υποδέχεται τους πρώην παίκτες του παιχνιδιού, τις οικογένειες των φιναλίστ και το τηλεοπτικό κοινό στην πρώτη… μεγάλη μάχη. Άρης Σοϊλέδης, Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Μαίη Εμμανουηλίδου ήταν οι τέσσερις του ημιτελικού.

Οι δύο κυρίες της τετράδας, μάλιστα, έμελλε να δώσουν στο ξεκίνημα της ζωντανής μετάδοσης την δική τους ύστατη μάχη προκειμένου οι τηλεθεατές να δώσουν σε μια εκ των δύο το τρίτο «χρυσό» εισιτήριο στη διαδρομή προς τον μεγάλο τελικό του Survivor. Και αυτό το πήρε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για να μπει στη νέα μονομαχία με τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη.

Στη συνέχεια της βραδιάς, λοιπόν, οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και πάλι προκειμένου οι τηλεθεατές να δώσουν την θετική τους ψήφο στους δύο εκείνους παίκτες που θα ήθελαν να δουν στον μεγάλο τελικό του Survivor.

Και αφού… έσπασαν καρδιές, το Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ετυμηγορία του κοινού: στον μεγάλο τελικό του Survivor, απόψε (06.07.2022) θα «αναμετρηθούν» ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας.

eeeeee

Media Τελευταίες ειδήσεις