Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Φωτιά στους κόκκινους – Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος πάλεψε με τον Τριαντάφυλλο

Survivor: Φωτιά στους κόκκινους – Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος πάλεψε με τον Τριαντάφυλλο

SURVIVOR: Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θυμήθηκε ότι έχει παλέψει και με τον… Survivor Τριαντάφυλλο.

To Survivor έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέροιν του τηλεοπτικού κοινού, καθώς οι κόντρες, τα… καρφιά αλλά και οι απίστευτες μονομαχίες σδτον στίβο μάχης δεν έχουν προηγούμενο. Ένα από τα πρόσωπα που έχει βρεθεί στο επίκεντρο είναι ο Τριαντάφυλλος. Ένας νέος καυγάς, μάλιστα, υπήρξε στην κόκκινη ομάδα και στο χτεσινό επεισόδιο!

Όλα έγιναν ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ανθή Σαλαγκουδη, των οποιών η σχέση φαίνεται να περνάει κρίση.

Ο Τριαντάφυλλος κατηγόρησε τη συμπαίκτρια του, καθώς θεώρησε πως κάποιοι ψήφισαν τον Γιώργο και την Κάτια παρά την απόδοση τους στα αγωνίσματα. Εκείνη του απάντησε πως “εσύ με τα ρύζια με την Κάτια που έκλεψε ήσουν σε άλλη ομάδα;” Ωστόσο, εκείνος δικαιολόγησε την πρώτην συμπαίκτρια του, ενώ προσέθεσε πως “βρες με τον Περικλή τη στρατηγική σας”.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος υποστήριξε πως η Ανθή τον ρώτησε για ποιον λόγο την ψήφισε προς αποχώρηση, ενώ η ίδια τόνισε πως της είπε πως δε θα την ψηφίσει ξανά όταν αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μάλιστα, θυμήθηκε ότι έχει παλέψει με τον Τριαντάφυλλο μπροστά στις κάμερες, και ανέβασε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Media Τελευταίες ειδήσεις