Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο, οι καρύδες και η απόφαση που ανέτρεψε τα πάντα

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο, οι καρύδες και η απόφαση που ανέτρεψε τα πάντα

SURVIVOR: Στο έκτακτο συμβούλιο ανατράπηκαν τα πάντα… Η Κάτια Ταραμπάνκο, οι καρύδες και η απόφαση που ανέτρεψε τα πάντα στο παιχνίδι επιβίωσηε του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες των δυο ομάδων στο Survivor, κλήθηκαν σε έκτακτο συμβούλιο μετά το αγώνισμα. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε Διάσημους και Μαχητές ότι η Κάτια Ταραμπανκό ναι μεν είναι καλά στην υγεία της, αλλά δεν θα επιστρέψει στο Survivor 4.

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική έκπληξη που είχε να ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός, καθώς στο τέλος του συμβουλίου έγινε η ανατροπή.

Αποχώρηση της Κάτιας από το Survivor και η αντίδραση των συμπαικτών της.

Δύο ακόμη παίκτες νοσηλεύτηκαν -εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο- που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και βρέθηκε δυο φορές στο νοσοκομείο, στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Έλενα Κρεμλίδου και ο Τζέιμς Καφετζής, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με αδιαθεσία, όπως αποκάλυψαν οι συμπαίκτες τους πριν κατέβουν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν το για έπαθλο φαγητού. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν στον στίβο μάχης, όπου και αγωνίστηκαν για το πολυπόθητο… ταλαγάνι.

Στην παραλία των «Μαχητών» υπήρξε ένταση για την καρύδα και πως μοιράζεται το φαγητό, ενώ στην παραλία των «Διάσημων» μπορεί το φαγητό να λιγόστευε, αλλά οι παίκτες «χτενίζονταν» με τη βοήθεια της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ένταση στους Μαχητές για το μοίρασμα του φαγητού.

Οι παίκτες των δυο ομάδων κλήθηκαν σε έκτακτο συμβούλιο μετά το αγώνισμα με τον Γιώργο Λιανό να τους ανακοινώνει ότι η Κάτια Ταραμπανκό ναι μεν είναι καλά στην υγεία της αλλά δεν θα επιστρέψει στο Survivor 4.

Μια ακόμη μεγάλη έκπληξη όμως περίμενε τους παίκτες του reality επιβίωσης, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι δύο ομάδες σπάνε και “χτίζονται” από την αρχή, ανακοινώνοντας τη δημιουργία δύο νέων ομάδων.

Γιώργος Κ. και James Θα επιλέξουν τις νέες ομάδες.

Και το παιχνίδι αρχίζει από την αρχή…

Πηγή: ΣΚΑΪ

Media Τελευταίες ειδήσεις