Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Η μυστική συμφωνία του James με την Μαριπόζα

Survivor: Η μυστική συμφωνία του James με την Μαριπόζα

Για την εμπειρία της στο Survivor, αλλά και τους απίστευτους καβγάδες με τους συμπαίκτες της μίλησε η Μαριπόζα, καλεσμένη στην εκπομπή “Love it”.

Η Μαριπόζα μίλησε για όσα έζησε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ενώ αναφέρθηκε και σε μία συφμωνία που είχε κάνει με τον Τζέιμς. Τι είπε για τους άντρες του παιχνιδιού και την Ελευθερία Ελευθερίου. Παραδέχτηκε μάλιστα για πρώτη φορά ότι γνωρίζονταν με τον Τζέιμς πριν μπουν στο Survivor, ενώ είχαν κάνει και μία μυστική συμφωνία με τον Τζέιμς.

«Το θέμα ήταν στη Μπλε ομάδα γενικά. Τα παιδιά μεταξύ τους. Υπήρχε μια αρνητικότητα από όλους τους παίκτες προς όλους.

Με τον Τζέιμς γνωριστήκαμε πέρσι το καλοκαίρι, καθώς είχα κάνει διακοπές στη Ρόδο. Μας ξενάγησε με το σκάφος της εταιρείας του.

Όταν όμως ενημερωθήκαμε πως θα είμαστε μαζί στο Survivor, συμφωνήσαμε απλά να μην το αναφέρουμε. Λίγο πριν φύγω έμαθα ότι το ξέρανε όλα τα παιδιά. Εγώ κράτησα τον λόγο μου. Αυτός δεν τον κράτησε.

Κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους και ο Τζέιμς το έχει μπόλικο, είναι το μυαλό. Ο Τζέιμς είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι. Όλοι έχουν πει άσχημα πράγματα για άλλους, αλλά είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις κάποιον που δεν είναι εκεί.

Ξέρω ποιος έχει πει τι και είναι κρίμα να ρίχνεις ψεύδη στους άλλους…

Η Ελευθερία δεν φλερτάρει τον Αλέξη, έτσι κάνει με όλους. Κατηγορώ τον Αλέξη και όλα τα αγόρια που συμφώνησαν όταν είπε ότι η Ελευθερία φλερτάρει με όλους. Δεν είπα ποτέ τον Νίκο “χωριάτη”.

Σοκαρίστηκα με το μένος του να πει κάτι για μένα. Μου κακοφάνηκε που η Μαριαλένα έκανε παρέα με την Άννα Μαρία» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις