Site icon NewsIT
22:16 | 10.01.21

Survivor: Οι Μαχητές υποκύπτουν στην “κατάρα” του ψαρέματος και χωρίζονται σε στρατόπεδα

Newsit Newsroom

Στο Survivor οι συνθήκες είναι δύσκολες κι όλα για ένα ψάρεμα γίνονται. Συγκεκριμένα ήταν δυνατό για να διευρύνει τα χάσμα ανάμεσα στους Μαχητές.

Η αρχή έγινε από τον Γιώργο Κόρομι που εξέφρασε το παράπονό του ότι πετιέται φαγητό κι η ένταση δεν άργησε να έρθει. Ο Νίκος Μπάρτζης εκνευρίστηκε λέγοντας ότι μοιράζουν τις καρύδες όπως θέλουν αλλά κι από το γεγονός ότι ο πρώτος ανέφερε ότι τους έχει ταϊσει πολλές φορές. Ο ίδιος έξαλλος φώναζε ότι αυτός έμαθε τον Κόρομι να ψαρεύει με δίχτυ ενώ ο Chris Σαταμούλης ανέφερε ότι πέταξε φαγητό επειδή είχε χαλάσει. Το αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει ένα μπάχαλο με φωνές κι η «κατάρα» του ψαρέματος χώρισε ακόμα πιο πολύ τις δύο πλευρές των Διασήμων.

https://youtu.be/hAj00NCD9lo

Οι δύο υποομάδες φαίνεται ότι θα μοιράζονται τις προμήθειες κι η καχυποψία καλά κρατεί στους Μαχητές. Θα είναι αρκετή για να σηκώσουν οι Διάσημοι κεφάλι στα αγωνίσματα;

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version