Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor – Περικλής Κονδυλάτος: Δάκρυσε για τον Τριαντάφυλλο, «καρφιά» για την Ανθή

Survivor – Περικλής Κονδυλάτος: Δάκρυσε για τον Τριαντάφυλλο, «καρφιά» για την Ανθή

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος άφησε πίσω του τις παραλέις του Άγιου Δομίνικου, το μυαλό του όμως είναι ακόμη στους πρώην συμπαίκτες του.

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή “Love it”, ο οποίος μάλιστα συγκινήθηκε μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο, ενώ αναφέρθηκε και στην Ανθή Σαλαγκούδη.

Για την Ανθή Σαλαγκούδη, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε χαρακτηριστικά: «Σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε και σε κάποια άλλα καθόλου. Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να την νταντέψω, ούτε είμαι ο μπαμπάς της να την κανακεύω. Κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Σαν προσωπικότητα είναι μοιρολάγνα».

«Συγκινήθηκα στην αποχώρησή μου, ξυπνάω τα βράδια και αναζητώ τους συμπαίκτες μου. Ο Κοψιδάς με είχε αδικήσει και είχε αδικήσει και την ομάδα με τις αποφάσεις του. Πριν φύγω μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου και αν δεν φύγω θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εμάς. 

Ίσως είπα κάποια πράγματα πολύ αιχμηρά για τους συμπαίκτες μου. Την τελευταία μέρα ζήτησα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου εάν τους πλήγωσα. Μετανιώνω εάν έχω υπάρξει πιο αυστηρός απ’ ότι έπρεπε. Κάποια πράγματα που έλεγα εγώ, μου τα είχαν μεταφέρει οι συμπαίκτες μου», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στη συνέχεια, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε συγκινημένος για τον Τριαντάφυλλο: «Ο Τριαντάφυλλος δρούσε με την παιδική του πλευρά. Αυτό με στεναχωρούσε και αντιδρούσα. Ζήσαμε πολύ συγκινητικές στιγμές, ταϊσαμε ο ένας τον άλλον με το ίδιο κουτάλι. 

Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Ο Τριαντάφυλλος θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά. Δεν έχω κρίνει άδικα τον Τριαντάφυλλο, τον έχω κρίνει αυστηρά».

Media Τελευταίες ειδήσεις