Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Λίγες ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor και οι διαρροές δεν έχουν τέλος για την τετράδα που θα διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιάννης Σπαλιάρας είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον τελικό του Survivor.

Στο τελευταίο αγώνισμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος κέρδισε σε συνεργασία με τη μητέρα του το μεγαλύτερο έπαθλο που είχε δοθεί μέχρι σήμερα στο Survivor. Στο κουίζ ερωτήσεων που έπρεπε να δώσουν τις ίδιες απαντήσεις με τις μητέρες τους, ο Κωνσταντίνος Βασάλος διέπρεψε με 11 σωστές απαντήσεις. Αγωνίστηκε έτσι με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο σε έναν ιδιαίτερο στίβο μάχης για μια ακόμα φορά στα τυφλά, κερδίζοντας τον συμπαίκτη του από τους μαχητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μάλιστα, που πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του, αποκάλυψε ότι θα χαρίσει το πολυτελές αυτοκίνητο στη μητέρα του Αλίκη επειδή χάρη σε εκείνη έφτασε στον τελικό. Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το έπαθλο που κέρδισε, δίνοντας συγχαρητήρια στον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν στο επόμενο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τους ανακοινώνει πως οι δύο που θα κερδίσουν το κολιέ θα πάνε απευθείας στον ημιτελικό του Survivor. Εκτός από την ατομική ασυλία και την πρόκρισή τους στον ημιτελικό, οι δύο παίκτες θα ταξιδέψουν και στην Κούβα.

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor δεν έχουν τέλος, με τα spoiler να θέλουν αποχώρηση μαχητή και τον Γιάννη Σπαλιάρα να εξασφαλίζει το εισιτήριο για το grande finale του ριάλιτι επιβίωσης, μπαίνοντας στην τελική τετράδα. “Η τελευταία μου πληροφορία είναι ότι ο Σπαλιάρας είναι τετράδα. Φεύγει ένας από τους μαχητές. Έχω και την πληροφορία ποιος φεύγει, αλλά δεν θα το πω”, είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή “Ελένη”.

Σύμφωνα με τις διαρροές, που μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, από το Survivor φέρεται να αποχωρεί ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα να συνεχίζουν στην τελική φάση του Survivor. Τις προηγούμενες ωστόσο μέρες ακουγόταν και το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Γιάννη Σπαλιάρα για αποχώρηση, οπότε μένει να αποκαλυφθεί τι πραγματικά ισχύει.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο “ναυαγός” Ντάνος και το αυτοκίνητο στα χέρια του Βασάλου [vids]

Tρέιλερ Survivor: Μετά το αυτοκίνητο, ταξίδι στην Κούβα!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε