Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor:Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ζήτησε συγγνώμη για το ξέσπασμα! [vid]

Survivor:Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ζήτησε συγγνώμη για το ξέσπασμα! [vid]

Δείτε γιατί προκάλεσε ένταση η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Τι έγινε και ζήτησε μετά συγγνώμη από τους συμπαίκτες της.

Ένταση δημιουργήθηκε στην ομάδα των Διασήμων του Survivor τόσο πριν όσο και μετά το αγώνισμα. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τα έβαλε στην αρχή με τον Κώστα Κοκκινάκη, ενώ μετά εξέφρασε τις καχυποψίες της για το αγώνα ασυλίας.

Τι διαφορετικό έγινε αυτήν την φορά στο αγώνισμα του Survivor, που την έβαλε σε σκέψεις και έχασε και άλλο την εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες της; Η Ειρήνη Παπαδοπούλου υποστήριξε ότι ο Λάμπρος Χούτος επίτηδες επέλεξε αυτήν και όχι την Βαλαβάνη για να παίξουν στο αγώνισμα μαζί με την Λάουρα, ενάντια στα δύο κορίτσια των Μαχητών. 

«Νομίζω ότι οι συμπαίκτες μου έψαχναν μια πρόφαση για να δημιουργήσω κάτι για να μπορούν να με ψηφίσουν στην ασυλία. Έτσι νιώθω. Δεν ξέρω. Ακόμα και τώρα που είπαμε ότι η Λάουρα πρέπει να παίξει αναγκαστικά και εγώ με την Ευρυδίκη να κάνουμε κλήρωση, δεν κάναμε κλήρωση με το ξυλάκι, κάναμε κλήρωση με τον αριθμό. Είπε ο Λάμπρος 1-2 και κάποιος διάλεξε. Θα μπορούσε κι αυτό να είχε προγραμματιστεί από πριν. Συγγνώμη που γίνομαι καχύποπτη αλλά καλούμαι να γίνω καχύποπτη σε αυτό το παιχνίδι. Δεν το κρύβω ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον Λάμπρο»

Μετά την ήττα των Διασήμων στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αισθάνθηκε ότι ήταν υπερβολική και ζήτησε συγγνώμη στην ομάδα της, προκειμένου να μη δημιουργηθεί παραπάνω ρήξη μεταξύ τους.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που παραέγινα καχύποπτη και αν μίλησα ειδικότερα εναντίον κάποιων, εκεί να ζητήσω περισσότερα συγγνώμη. Είναι μάλλον από το «θέλω» για να να παραμείνω στο παιχνίδι και άρχισα να φοβάμαι ακόμα και τη σκιά μου. Με κατέκλεισε ένας φόβος σήμερα και έγινα υπερβολική. Ζητώ συγγνώμη.»

Οι συμπαίκτες της δεν της έδωσαν και ιδιαίτερη σημασία – πέραν του Γιώργου Αγγελόπουλου που την κοιτούσε στα μάτια την ώρα που απολογείτο –  λίγο αργότερα, όμως ο Λάμπρος Χούτος δέχτηκε τη συγγνώμη της και όλα κύλησαν ήρεμα στο νησί των Διασήμων.

Δείτε την “hot” στιγμή του χθεσινού Survivor 9/4:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε